5 Şubat 2014 Çarşamba

Maydanoz Time:Dizi-Coffee Prince

Bu dizi postumuzda elbette yine bir Kore dizisi ile devam ediyoruz daha çok Romantik-Komedi tarzı dizileri sevdiğimden bu tarzlar üzerinde ilerliyorum ve Yeppuada sitesi sayesinde bir sürü yeni dizi keşfettim dersten sıkılıp dinlenmek kafa dağıtmak istediğim zaman hemen siteyi açıyorum ve herkes tarafından beğenilen,kesinlikle izlenmesi gerektiği düşünülen dizileri seyrediyorum böylece yeni konular,oyuncularda keşfediyorum bu dizi izlediğim en aşkı bol ve en tutkulu diziydi doğrusu böyle aşk görülmedi!Hem çok komikti hem de gerçekten izlerken içim gıcıklandı diyebilirim...Finalde elbette biraz saçmalamışlar öyle yalapşap geçmişler ama yine de çok ama çok güzeldi :)Ayrıca aşkta cinsiyet olmaz teması gerçekten benim için çok vurucu oldu ah bu arada Han Kyul'un gömlekleri beni benden aldı tabi birde The Heirstaki Lee Min Ho'nun giydiği gömlekler Allah'ım zengin ve havalı bir görünüş vericem diye adamları Kore kırosu yapmışlar resmen bu arada ikiside uzun boylu ve çok tatlı olduklarından o iğrenç gömlekleride taşımayı bilmişler ayrıca bu dizideki kızın oyunculuğuda cidden süperdi erkeksi haraketleri çok inandırıcıydı tatlı tatlı sevinmeleri atışmaları birbirlerine bakarken ki erimeleri ayrıca ilk defa bir Kore dizisinde çok azda olsa sevişme sahnesi gördüm :) Bu da diğer dizilere farkına atıyordu elbette yanlış anlamayın sapıklığımdan söylemiyorum ama tutkuda lazım :)
Coffee Prince:
Go Eun Chan (Yoon Eun Hye), dul annesi ve kendini bilmez kız kardeşine bakmak için deyim yerindeyse her işte çalışan bir genç kızdır. Pizza dağıtıcılığının yanı sıra dövüş sanatlarında usta olduğu için bu konuda hocalık da yapmaktadır. Ama onu diğer genç kızlardan ayıran en önemli özelliği giyimi, konuşma tarzı, hareketleri ve saç kesimiyle girdiği her ortamda erkek zannedilmesidir. Choi Han Kyul (Gong Yoo) ise ailenin tek çocuğu ve onu yola getirmeye çalışan büyükannesine inat gününü gün eden biridir. Büyükannesinin en önemli isteği de elbette ki Han Kyul’un evlenmesidir. Hatta ona buluşması için gelin adayları ayarlamaktadır. Eun Chan’la tesadüf eseri karşılaşan ve onu erkek zanneden Han Kyul ona bir teklifte bulunur. Eğer buluşmalara beraber gidip diğer kızların kendisinin gay olduğuna inandırırsa Eun Chan’a gerekli miktarda para verecektir. Eh paraya ihtiyacı olan genç kızımızda bu teklifi hemen kabul eder.
Han Kyul, Eun Chan sayesinde evlilikten bir süreliğine kurtulsa da büyükannesini memnun etmek için bu sefer iş için çalışmalara başlar, amacı Coffee Prince adında bir cafe açmaktır ve dizinin asıl konusu burada başlar. Sadece erkeklerin çalışacağı mekanda Eun Chan’da garson olarak işe başlamış, bu arada Han Kyul’la aralarında duygusal bir bağ oluşmuştur. Han Kyul bir yandan kendisiyle savaşırken bir yandan da ona olan duygularına gem vuramayacağını anlar. Ancak bu durum pek de kabul edilir olmayacaktır. Üstelik işin içine Han Kyul’un yakın arkadaşı Choi Han Sung ve onu terk eden sevgilisi Han Yoo Joo girince ortalık iyice karışır. Öyle bir vakit gelir ki kızımızın erkek değil de bir bayan olduğunu Han Kyul’dan başkası bilmez. Ona açıklamak da o kadar kolay olmayacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Romantik Film : The Tearsmith

 Herkese merhabalar efenim, Netflix de ergen filmler izlemeyi acilen bırakmam lazım ! Yine Wattpadd den senaryosu çıkmış gibi olan bir film ...