17 Ağustos 2014 Pazar

Maydanoz Time:Dizi-Awkward

Herkese tekrardan merhabalar efenim..Bi deniz keyfi yaptık çimdik geldik daha da ne zaman dışarı çıkar bir şeyler yaparız pek bilmiyorum neyse biz geçelim dizimize.Bu sefer takip ettiğim Amerikan dizisi bi gençlik dizisi.Toplam 4 sezondan oluşuyor ve her sezon ortalama 20 bölümden oluşuyor 5.sezon hakkında pek bir bilgim yok izlemeye devam eder miyim onu da pek bilemiyorum.Lisede geçiyor elbette.Her zaman derim onlar öğrenciyse biz neyiz diye? Her Amerika gençlik dizisinde olduğu gibi partiler,mezhebinden at koşturacağınız bir anne baba,okulun en yakışıklı ve elbette kaslı çocuğu ve elimizde güzel (oldukça) ama bunu kullanamayan beceriksiz mi beceriksiz hem de iyilik müptelası bir kız var.Zaten dizinin adı Awkward Beceriksiz demek...Dizide gözüme çarpan noktalar var elbette.Mesela okulun PDR'si yani Rehberlik Servisinde ki çatlak öğretmen ah bende mi böyle olucam yoksa diye sık sık sorup durdum açıkçası kendime :) Öğrencileriyle özellikle de kankisi Jenna ile değişik bir ilişkisi var :) Her dizide olduğu gibi yine iyilerin bir numaralı karşıtı ezik sevmez kötü kızlar var ama bu kötü kızlar biraz tuhaf geldi bana mükemmellik mütelası uzun bacaklı,seksi her erkeği elden geçirmiş bir kız olurken bu sefer ki kendi içinde sorumlu hatta daha çok kendini daha doğrusu bedeninin sevmediği için diğer insanlara da düşman olan bir kız var.Başrolde ki masum iyilik müptelası kızı her sezonda kucaktan kucağa atmak ve bunu da aşk demek biraz garip oluyor! Ne olur aşkı bu kadar basitleştirmeyin! Your Welcome diyerek bitiriyorum.(Son cümleyi izleyen anladı!)

Konusu:Awkward bizi tanımlayan karakterimizin biçimlendiği yıllarda yaşadığımız özel olayları konu alan bir dizi. Dizinin kahramanı olan on beş yaşındaki Jenna Hamilton yaşıtları arasında görünmez olduğuna inanmakta ve ümitsizce ait olduğu yeri bulmak istemektedir. Elbette bunu uyum sağlamanın uyumsuzluk anlamına geldiği bir yaşta, bir günde yapmak zordur. Ne yazık ki Jenna’nın görünürlüğü bir kaza sonucu artar. Kazanın üzerinde bıraktığı iz hayatının laneti olsa da, Jenna bu izin kendisine verilmiş bir lütuf olduğunu düşünmektedir.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kore Dizisi : Queen Of Tears

 Herkese merhabalar efenim, Netflix de şu an güncel olan bir diziden bahsedicem. Baş roldeki adamı çok sevmesem de onun baş rolünde olup da ...