24 Ağustos 2014 Pazar

Maydanoz Time:Dizi-Beintehaa

Herkese tekrardan hala bilmem kaçıncı bölümü oynamakta olan ama Türkçe ya da İngilizce alt yazısı çevrilmediği için 165.bölüme kadar izlemek kısmet olan bir Hint dizisi ile daha karşınızdayım.Ne var yani şunu da Arnav'ın dizisini çevirdiğiniz gibi hemen çevirseniz ne halt yiyorsunuz ey çevirmenler içimde kaldı vallahi bu dizi devamını izleyemediğim için.Ayrıca bu benim izlediğim ilk Hint dizisi o yüzden bende ki yeri apayrıdır bu dizinin.Neyse gevezeliği ve bilumum sayıda yaptığım çevirmen sitemlerini bi tarafa bırakacak olursak izlediğim ilk Hint dizisinde aldığım notlara geçelim.

Adamı ilk bakışta Aimir Khan'a benzettim.Zaten o yüzden dikkatimi çekti ya dizi.Dışardan azıcık tipsiz bi adam gibi görünse de diziyi izlemeye başlayınca adama aşık oluyorsunuz.(Örnek ben)

Kızda adamda ilk defa tatlı ve yakışmışlardı.Genelde Hint dizilerinde oğlan yakışıklı olur kız biraz oğlanın yanında sönük kalır ama bence Hint kızları içinde en güzeli...

Kızın Müslüman olması ve namaz kılması çok ama çok hoşuma gitti.Kendimi diğer Hint dizilerine nazaran daha yakın hissettim.

Kuzen kuzene evlenme söz konusu burada.Ha böyle iş mi olur amann deriz hemen ama unutmayın o bayıla bayıla izlediğimiz Çalıkuşu'nda da kuzen kuzene evlenme söz konusuydu.Ayrıca onlar severek evlendi bunlar birbirlerinin hayatını mahvetmeye söz vererek evlendiler zati cümbüş o zaman koptu :)

Adamın numaraları ve yine benim izlediğim 165 bölüm boyunca kıza bol bol işkence etmesine ne demeli?Kıza işkence etmeli diziler Hintlerde moda ayol!Nedir bu kızların bu dana erkeklerden çektiği!

Usman Bey nedir ya nedensiz gülesim geliyor hep sanki Trakya ağzıyla söylemiş gibi oluyor dizi boyunca adamın adına güldüm resmen.

Diğer Hint dizilerininde de olan klasik 5 dk bakışma sahneleri (bu dizide adamın kıza bakışları Allahhh ) arkadan romantik sahnelerde kıza rüzgar verilmesi falan.Oldukça eğlenceli bir Hint dizisi diyebilirim.Kore dizisi severler bence bu diziyi de çok sevecektir.

Konusu:Beintehaa 30 Aralık 2013 tarihinde yayınlanmaya başlayan aşk ve nefret gitgeli üzerine kurulu bir Hint dizisi. Aliya Ghulam Haidar ve Zain Osman Abdullah istemedikleri halde tesadüfler sonucu evlenmek zorunda kalan iki kuzendir. Zain bu durum için Aliya'yı suçlu bulmaktadır ve ona hayatı zindan etmeye karar verir. Ancak Aliya başkalarının hayatını bozmasına kolay izin verecek bir kız değildir..







Usman Bey :)

4 yorum:

  1. Hangi siteye baktıysam çeviri diziye yetişemiyor ya da çeviri erken gidiyor. Acaba sen hangi sitede izledin?

    YanıtlaSil
  2. asyatelevizyonu ,koredizisiizle ama hala devam eden bi dizi olduğu için hemen çevirileri gelemiyor bende bu yüzden yarım bıraktım maalesef

    YanıtlaSil
  3. http://tekfullhdfilmizle.com/benimsin-beintehaa-1-bolum-izle-2016-full-hd-turkce-dublaj.html

    YanıtlaSil
  4. Aşk daha önce hiç bu kadar çıplak ve gerçek anlatılmamıştır... bir film yada dizi de... yani olması gerektiği gibi... Aaliya ve Zain çocukluklarında birbirinden nefret eden iki kuzendir... Sensiz Olmaz 21.Bölüm Zainin haylaz serseri ve sorumsuz tavrı Aaliyanın 1-2 hafta içinde gerçekleşecek düğün hazırlıkları sırasında damat tarafı tarafından yanlış anlamaya yol açar ve düğün iptal olur. Sensiz Olmaz izle Zain bu tavrı babasına bir fikir verir... o da bu iki genci evledirmek başta her iki genç buna itiraz ederler ve birbirilerine evlenmeyeceklerine söz verirler...

    hd dizi izle Yaşanan onca gelişmenin ardından morallerin bozulmasına neden olan Nazlı sorunu nasıl çözülecek. Hızır'ın artık yalan ve arkadan çevirilen işlere tahammülü kalmamıştır. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Nazlı'yı sert biçimde uyaran Hızır artık atacağı adımlara dikkat etmesini yoksa çocuğunu bir kez daha göremeyeceğini söyler. Belki de Hızır ilk kez bunu dillendirir Nazlı'ya karşı ve çocuğu almak ile tehdit eder. Nazlı dik kafalılık mı yapacak , yoksa olduğu gibi hayatına devam mı edecek ?

    Benimsin izle Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Benimsin (Beintehaa) dizisinde Zain ve Aaliya adlı iki kuzenin nefret ve tutku dolu hikâyesi anlatılıyor. Bir barışık bir küs ilerleyen Rundra ve Paro arasındaki ilişkide, Paro, Rundra'ya karşı hislerine karşılık bulabilecek mi? dizi izle Annesinin evi terk etmesi ve babasının güzel kadınların kocasına, babsına ve oğluna bile sadık olamyacağnı adair küçük yaştan itibaren söylediği sölerden etkilenen ve güzel kadınların sürekli bir aldatma ve terketme içerisinde olduğun düşünen Rundra bi duygularını yenecek mi? Benimsin 7.bölüm Gazetede çıkan haberleri kimin yaptırdığını bulayım derken Paro ile gerçekten evleniyor mu?

    YanıtlaSil

Romantik Film : The Tearsmith

 Herkese merhabalar efenim, Netflix de ergen filmler izlemeyi acilen bırakmam lazım ! Yine Wattpadd den senaryosu çıkmış gibi olan bir film ...