18 Eylül 2014 Perşembe

Maydanoz Time:Ben-İyi Ki Doğdun Bloğum 1 Yaşında!



Herkese böyle güzel bir günden merhabalar efenim...Gönül isterdi ki bloğumun 1.yaş doğum gününde Balıkesir'de hava günlük güneşlik olsun her yer parti havasında olsun ama malesef gerçekte
hayat öyle toz pembe olmuyor.Ders arasından çıktım geldim yurda hatta bu yazıyı yazdıktan sonra da geri üniversiteye dönüp derse giricem ilk haftadan ders işleyende vardı ödev verende şimdiden kara karar ne yapacağımı düşünmeye ve çalışmaya başladım diyebilirim.Bu kış bol okuyup bol ders çalışacağım gibi duruyor çünkü İzmir'e yatay geçişle geçme gibi bir amacım var hayırlısı olsun bakalım diyelim şimdiden.Bu blog depresyon zamanımda (sınav zamanım) bana çok iyi gelen bir iletişim ve içimi döküp rahatlama aracı oldu tam tamına 1 yıl oldu inanabiliyor musunuz?

İlk başlarda sadece içimi dökme ve hobi olması amaçlandığı için tasarım yapma ve ya insanlara ulaşma çabası içinde hiç olmadım sessizlik içinde kendi kendime paylaştım postlar daha sonra her blog gibi bende kendimi pazarlama ve tanıtma amacı işlerine girdim 6531 tık almışım toplamda 1 yıl içerisinde tabi bu biraz düşük bir sayı temennim bu sayıyı elbette daha da arttırmak ve farklı kitleden insanlara ulaşabilmek.1 yıl içerisinde bu blogta neler yapmışım,paylaşmışım kısa bir özet geçeyim isterseniz.



Cilt,saç,vücut bakımı postları yapmışım bu postlarımda kendi kullandığım markaları tanıtmış size önerilerde bulunmuşum genelde.



Ben postlarında genelde özel hayatımla ilgili bilgiler ve gezdiğim yerlerin postu,bayram postları yeri geldiği zaman kendi hayallerime ve kişisel düşünce yazılarıma yer vermişim.




Dizi postlarında Kore,Hint,Türk,İngiliz,Amerikan dizilerine yer verdim genelde ve şu sıralar dikkatimi veremesemde izleme listeme eklediğim Animeleride tanıtmış bulunuyorum.Benim için oldukça ilginç bir tecrübe oldu aslında Hint ve Kore dizileri hakkında hiç bir fikrim yoktu daha önce şimdi ise resmen bağımlısı oldum hatta Lee Dong Wook Oppaya aşkımı bilmeyen kalmadı :)



Ev Menüsü postunda kendim bizzat kendi mutfağımızda denediğim tarifleri oldukça açık ve elbette kendime has bir dille anlatmaya çabaladım yemek yapmak geçen sene en büyük tutkularımdan biri oldu artık yurtta olduğum için bu tutkuma biraz ara vermek durumunda kalacağım ayrıca eskisi gibi Ev Menüsü ve Tatlı postları göremeyeceksiniz bu blogta onu da şimdiden belirteyim.

Ghajini Resimleri Sevginin Gücü Resimleri
Altıncı His Resimleri Düğün Dernek Resimleri

Film postlarında genelde Amerikan,Hint ve Türk filmlerine yer verdim.Film eleştrilerim ve izleme listemi blogta gerekli yerlerde bulabilirsiniz.

halle berry emmys 2014 01victoria justice italia ricci glam up for teen choice awards 2014 12

Kırmızı Halı postları da yaptık elbette kim gelmiş kim ne giymiş çektik çekiştirdik beğendik çamur attık laf attık :)



Kitapsız yaşayamam derim her zaman en sıkışık zamanlarımda bile okumalık bir kitap bulundururm her zaman yanımda bu kitapların eleştrilerini de gerekli yerlerden bulabilirsiniz.



Sitenin adı neden Maydanozsalatasi zannediyorsunuz her halta el atabilelim diye çok yönlü bir blog bu anlayacağınız modaya girdik elbette kendi aldıklarımıda tanıttım sizlere sonra moda bloglarını fik fik dolaştım kıskandım benim neyim eksik o paçoz kızlardan deyip verdim kardeşimin elini telefonu çek lan diye tehtitimizi edip poz verdik Ne Giydim postlarını da Balıkesir'e gelmeden başlamış olduk.


Daha bir çok konuya el attık umarım şu üniversite bir halta yararda web tasarımı ya da blog tasarımı yapmayı da öğrenirim böylece daha bi süsler geliştiririm bloğumu şimdilik durumlar böyle o zaman iyi ki doğdun Maydanoz!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Ateşin Varisi Sarah J. Maas

 Herkese merhabalar efenim, Çookk uzun bir aradan sonra Cam Şato serisinin 3.kitabı olan Ateşin Varisi kitabına başladım.3.seriden itibaren ...