8 Eylül 2014 Pazartesi

Maydanoz Time:Dizi-Fated To Love You

Herkese günün 2.postundan merhabalar efenim...Daha yeni bitirdiğim 2014 yapımı 20 bölümlük harika bir Kore dizisi ile sizinle birlikteyim.Aslına bakarsanız 2008 yapımı Destiny Love adlı Tayvan dizisinin 2014 yapımı Kore versiyonu diyebiliriz.Konusu ve olayları birebir aynı ama bence Kore oyuncuları ve elbette maddi imkanları ve çekimleri her zaman daha iyi.2.adam dışında daha önce tanıdığım hiç bir oyuncu olmasa da yeni yüzler tanımış ve baya baya da sevmiş oldum.Aslına bakarsanız ilk zamanlar bana biraz The Greatest Love'u hatırlattı.Daha çok adam oradaki adamı taklit ediyor gibi geldi.Kötü adam kahkahaları,kibri oldukça saçma ama komik ve sevimli tavırları...Adam kahkaha attıkça sizde güleceksiniz bana inanın.

Balıkesir'e gidene kadar nasıl günleri geçireceğimi şaşırdım vallahi.Dışarda da vakit geçiriyoruz ama ben hiç eve gitmek istemiyorum bana kalsa tüm gün dışarda olur para harcar dururum tabi benim param olmayınca öyle de olmuyor.Kitaptır,dizidir derken kendimi oyalıyorum işte.Bu diziye de iyi ki rastlamışım hem ağladım hem de bol bol gülüp,eğlendim bir dizide bulunması gereken her şey var bence.Ayrıca baştan beri adam saçlarını kestirseymiş adamı daha çok sevebilirmişim dizinin sonuna doğru kestirdi ama saçları gidince bildiğiniz taş oldu :) Başroldeki kızda aslında başta bebek gibi konuştuğu ve davrandığı için hiç sevmemiştim ama sonradan gözüm mü alıştı artık bilemiyorum sevimli gelmeye başladı.Ayrıca güzelde bir final yaptılar saçmamaları isabet olmuş.

Konusu:Lee Gun hem parası hem de birinci sınıf bir kız arkadaşı vardır. Jeon Ju'nun Lee ailesinin 9. nesilden gelen tek varisidir ki bu aile tüm erkek varislerin 30 yaşına gelmeden öldükleri bir geçmişe sahiptir. Varisin yeri için akrabaları tarafından sürekli yapılan tehditler, Lee Geon'un büyük annesi, başkan Wang, LG'ye acilen evlenmesi için baskı yapmaktadır.
LG büyük annesinin niyetini anlamaktadır ancak LG'nin balerin kız arkadaşı uluslararası bir sahnede yer almadıkça evlenip çocuk yapmaya yanaşmamaktadır. LG çaresizce kız arkadaşı ve büyük annesi arasında kalmıştır. Bir gün Se Ra sabırsızca beklediği seçmeleri geçemeyince kendine olan güveni sarsılır. LG bu durumu kendi avantajına kullanmaya karar verip büyük bir evlilik teklifi hazırlamaya başlar.
Gel gör ki kaderin başka planları vardır. Se Ra tam uçağa binecekken seçmeyi geçtiğine dair bir telefon alır. Bir kere daha evliliği erteler ve New York'a gider. Bu gelişmelerden haberi olmayan LG yapacağı teklif için hazırlanmaktadır ama başkan Park ve Choi bu skandalı çok geçmeden ona yetiştireceklerdir.
Sevdikleri için sınır tanımayan bir tatlılık gösterse de başkaları yanında rahatsız olup hemen kaba davranmaya başlayan biridir. Kendisini aniden bir skandalın içinde bulur ve defalarca tecrübesiz, "henüz" iyi kalpli bir kız olan Mi Young'u incitir. Öyle değilmiş gibi görünse de o aptal kadın için endişelenmeden duramaz.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Bir Kutup Ayısının Anıları Yoko Tawada

 Herkese merhabalar efenim, Yoko Tawada'dan daha önce Tokyo'nun Son Çocukları diye distopik bir hikaye okumuş ve bunu sizinle paylaş...