10 Ekim 2014 Cuma

Maydanoz Time : Müzik - Iggy Azalea Ft Rita Ora Black Widow

Herkese musmutlu cumalar efenim..Bugün benim için extra mutlu bir gün çünkü İzmir'den arkadaşlarım Bilge ve Cemre ile buluşacağız.Onları öyle özledim ki ... Üniversite hayatı ile hepimiz ülkenin bi köşesine dağıldık aklımıza anca gelirse telefon edip mesajlaşabiliyoruz.Yook yanlış anlamayın sitem etmem ben hiç bir arkadaşıma asla vefasız unuttun bizi de demem hayat herkes için akıp gidiyor devam ediyor sonuçta herkes kendi hayatıyla sorunlarıyla meşgul bence bu konuda kimsenin kimseye kızma hakkı yok.Neyse bugünün müzik postunun konuğu efendime söyleyeyim Iggy Azalea ve Rita Ora'nın hikayeli klibi Black Widow .

Black Widow bizde ki karafatma tarzı bir böcek oluyor eşi kendisinin aldattığı zaman mı ne sanırım eşini öldürüyor ya da yiyor öyle bir şey tam bilemiyorum ama bir anlamı vardı yani bu böceğin.Bu arada Rita bu saçla Riri'nin sarışın haline inanılmaz benzemiş ayrıca sesi bu şarkıda çokta güzel çıkıyor.Iggy her zaman ki gibi müthiş sadece ilk başta normal bir insan gibi çalışan makyajsız saçlarında o çıtçıtlar olmadan çok tatlı masum yüzlü bir kızcağız oluyormuş bunu da görmüş olduk ayrıca çokta güzel.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kore Dizisi : Queen Of Tears

 Herkese merhabalar efenim, Netflix de şu an güncel olan bir diziden bahsedicem. Baş roldeki adamı çok sevmesem de onun baş rolünde olup da ...