9 Ekim 2014 Perşembe

Maydanoz Time:Film-The Words

Herkese günün 2.postu olan film postunda merhabalar efenim...Girizgah bölümünde gevezelik yapmadan filmi izlerken aldığım notlara geçiyorum.

Hikayenin hikayesinin hikayesi hesabında sonu seyircinin algısına bırakılmış bir film.Benim dikkatimi çeken nokta daha çok emek hırsızlığı konusu oldu.Adam bence kitabı yayınlatırken gerçek olaylarıda aktarsa ön söz bölümünde falan hem daha etik olucaktı hem de yaşlı adamla karşılaştığında bu kadar vicdan muhakemesine girmeyecekti.Yanlış bir şey yaptı ve hırsının kurbanı oldu.O yüzden ne çekiyorsa ne başına geldiyse oh oldu yani.Karışık bir senaryo bi ara anlamakta güçlük çekiyorsunuz.Ama benim çok sevdiğim oyuncular bir araya gelince tadından yenmeyen bir film oluyor.Otobüste denk gelmemde ayrı bir zevk oldu benim için listemden bir film daha silinmiş oldu.

Konusu:Rory Jansen, yayımlanan ilk kitabıyla birlikte beklenmedik bir şekilde edebiyat dünyasında zirveye yerleşen genç bir yazardır. Son derece yaratıcı ve özgün üslubuyla dikkat çeken genç yazar bir anda döneminin en iyi birkaç isminden biri olarak kabul görmeye başlar. Romanı ise dünya çapında tanınan ve eleştirmenlerin dahi büyük bir hayranlıkla karşıladığı bir yapıttır artık. Başarı ve şöhretin tadını çıkaran Ransen'ın çok sevdiği eşi dahil hayatta her şeye sahiptir. Ancak başarının doruklarına çıktığı bir anda ortaya çıkan gizemli, yaşlı bir adam, Jansen'ın romanı üzerine önemli bir iddiada bulunacaktır. Jansen'ın adını dahi bilmediği bu yaşlı adamı görmezden gelmesi mümkün değildir...
Felekten Bir Gece serisi ile yıldızı parlayan aktör Bradley Cooper'ın başrolde olduğu filmin yönetmenliği ve senaristliği ise kamera arkasına yeni adım atan Brian Klugman ve Lee Sternthal ikilisine ait.

Çalıntı Hayat Resimleri
Çalıntı Hayat Resimleri
Çalıntı Hayat Resimleri
Çalıntı Hayat Resimleri
Çalıntı Hayat Resimleri
Çalıntı Hayat Resimleri
Çalıntı Hayat Resimleri
Çalıntı Hayat Resimleri
Çalıntı Hayat Resimleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Bizimle Başladı Bizimle Bitti Colleen Hoover

 Herkese merhabalar efenim, Bayram sonrası iş öyle hızlı başladı ki vakit bulup buraya yazamadım bile.Bu arada bi sürrü kitapta okuyup bitir...