8 Kasım 2014 Cumartesi

Maydanoz Time : Film - Öteki Kadın

Herkese tekrardan merhabalar efenim...Eğer benim gibi İzmir'deyken hastaysanız ve yat yat hayattan bıktıysanız ya da bugün için vizeleriniz nihayet bittiyse bir keyif fimi yapmak istiyorsanız işte bu film tam sizlik ! 3 harika sarışın kadının başrolde olduğu film nasıl olursa komik ve eğlenceli olmaz ! Helede filmde Nicki Minaj şoku yaşadıktan sonra ! Evet kadın film sektörünede el atmış ve bence sanırım ilk denemesi olmasına rağmen oldukça başarılıydı ayrıca tam Nickilik bir roldü !

3 kadını birden kandıran pislik ve çapkın ötesi ama çokta yakışıklı bir adam ! Ve 3 kafadan çatlak kadın ! Hepsi birbirinin kuması ve hepsi birbirini tarafından aldatılıyor aslında ama kadınsal içgüdüler ortaya girince aralarında kader ortaklığından doğan bir arkadaşlık başlıyor ve olaylar gelişiyor sonunda işte bu bebeğim diye bağırdım ve salak salak hasta hasta odamda kendi kendime dans ettiğim bir film oldu yeah babe !!! Yaşasın kadın gücü :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kore Dizisi : A Good Day to Be a Dog

 Herkese merhabalar efenim, Fantastik Kore dizilerine devam ediyoruz.En son bu diziyi izledim ve acayip hoşuma gitti.Kızın bir erkekle öpüşü...