2 Aralık 2014 Salı

Maydanoz Time :Dizi - Liar Game

Herkese merhabalar Çingular ! Kore dizisi tavsiye edeceğim zamanlarda posta böyle başlamayı pek seviyorum ! Yeni Kore dizilerini hiç kaçırmadan devam,izliyorum vallahi boş vaktim oldukça ! Kore versiyonu 2014'te çekilen daha geçen gün 12.bölümde Final olan Liar Game aslında bir Japon dizisi imiş.Tabi bence Kor oyuncuları daha yetenekli ve tatlı oldukları için ben Kore'den izlemeyi tercih ettim.

Dehşet bir dizi! Normalde içinde aşk olmayan Kore dizisi izlemeyi hiç sevmem.Beni bilen bilir Kore dizilerinde daha çok Romantik-Komedileri seviyorum.Maceraymış,polisiyeymiş böyle dizileri hiç sevmiyorum helede tarihi saray tipi dizilerini görünce hemen kaçıyorum vallahi.İlk başta bu dizi ön yargılı yaklaşsam da beni konusu ve çokça konuşulması dikkatimi çekti.

Liar Game aslında dizide bir Tv programının adıdır.Adı üzerinde olan Yalan Oyununda toplamda 40 kişi yarışır ve her el bir kişi elenir sonunda çok büyük bir para ödülü vardır.Oyunda amaç karşı tarafa baştan verilen çantadaki parayı o kişiyi kandırarak,yalan söyleyerek ya da yapabiliyorsanız çalarak tabiki fiziksel şiddet uygulamadan almanız.Bu dizi daha çok akıl oyunları üzerine kurulu aslında eğer stratejik ve çok zekice kurgusu olan dizileri seviyorsanız bu dizi tam size göre ! Ayrıca her bölüm bi gerilim bi gizem bi dehşet bi kandırmaca bi akıl oyunu her bölümde tansiyon yükseliyor hatta finali dahi bi tereddütlü bitiyor bazı arkadaşlarımız yorumlarda japon versiyonunuda 2.sezonun olduğunu ve bununda onlara göre 2.sezonunun gelecebileceğini söylemişler umarım devam eder çünkü ben şahsen kardeşimle birlikte izlemeye doyamadık.

Masum bir kız ve 2 dehşet zeki geçmişlerinde birbirleri bağları olan adam,intikam,para hırsı ... Kısacası mutlaka izlemeniz lazım !

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kore Dizisi : Queen Of Tears

 Herkese merhabalar efenim, Netflix de şu an güncel olan bir diziden bahsedicem. Baş roldeki adamı çok sevmesem de onun baş rolünde olup da ...