8 Mart 2015 Pazar

Maydanoz Time : Film - Dances Wıth Wolves

Herkese merhabalar efenim...Antropoloji film ödevleri kaldığı yerden tüm hızıyla devam ediyor.Evet bu dönem antropoloji ödevleri benim açımdan oldukça güzel geçiyor.Bol bol film izleme imkanı buluyorum.Oscar ödülü almış bir Kevin Costner filmi var bugün ödev film listemizde.İnsani ve ırkçılık boyutlarında güzel dersler veren bşr film bu filmden öğrenecek çok şeyiniz var.

Teğmen Dunbar, Amerikan iç savaşından sonra güney Dakota’daki sınır karakoluna atanır.S ürekli sınır karakoluna gelen bir kurtla arkadaş olur. Bu kurtla oyunlar oynarken onu Sioux kabilesinden yerliler görür ve ona kurtlarla dans eden adam adını takarlar. Dunbar’ın bu kabileyle tanışması sonucu politik fikirleri değişmeye başlar. Zaman içinde bu barışcıl kızılderilileri dahada yakından tanıyarak dostluklarını ilerletir. Onlardan biri gibi davranmaya başlandığında aslında kızılderililerin büyüttüğü bir beyaz olan tek yumrukla direnen aşık olacak ve gelen tehlikeleri birlikte gögüs gerecekler.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kore Dizisi : The Worst of Evil

 Herkese merhabalar efenim, Bugün size hiç benlik olmayan (polisiye,uyuşturucu kaçakçılığı,aksiyon) ama sırf ikinci yan roldeki kadın için b...