21 Nisan 2015 Salı

Maydanoz Time : Film - Letters To Juliet

Herkese günün 2.postu olan film postundan merhabalr efenim.Aşk Mektupları daha önce çok gördüğüm ama zamanım olmadığından izleyemediğim bir filmdi.İtalya,başrolde en sevdiği kadın oyunculardan Amanda Seyrıed var daha ne olsun ! Hem de romantik bi aşk hikayesi.Hatta hikayenin içinde hikaye var bile diyebilirim.Bence boş zamanınızda izlemenizi tavsiye ettiğim içinizi sımsıcak yapacak bi film.

Konusu:İtalya'da tatilde olan Amerikalı bir kız üzerinde "Juliet'e Mektup" yazan bir mektup bulur ve ardından mektupta adı geçen aşıkları bulmak için yola koyulur.




2 yorum:

  1. Eğer sinema filmlerine ilgi duyuyorsanız gerçekten tam ve doğru adreste bulmalı ve en son çıkan filmleri bu adresten izlemelisiniz. Son dönemin muhteşem filmlerini hem Türkçe altyazılı Hd Türkçe dublaj seçenekleri ile bu sitede izlemenin avantajı, sizi özel konumuna taşıyacaktır. Herkesin merakla beklediği son filmler bu adreste bulunurken sen de bu adreste film izle bu sitedeki birbirinden güzel film seçeneklerini Hd film izle.

    Bilim kurgu, animasyon, macera filmlerinin özellikle son dönemde ki üst düzey kaliteli yapımlarını düşünecek olursanız, aradığınız bütün özellikler deki filmler bu sitede mevcut olup ziyaretinizi beklemektedir. Online film sitesinde film kalitesi yüksek olup, Hd filmin tam manasıyla tadını çıkarma fırsatı bulabilir ve sinemalar ile eş zamanlı olarak bu özel filmleri izleme şansı bulabilirsiniz. Online film izleme şansını bulacağınız ve hiçbir zahmete katlanmadan direkt olarak full film izleme şansı bulacağınız adreste gerçekten son dönemin en kaliteli filmler gösterime çıkar çıkmaz bu sitede bulmanız ve izlemeniz mümkündür. Son dönemde bütçelerini çok fazla paralar harcanan ve insanların izlemesi için üzerinde çok çalışılan kaliteli filmler bu adreste bulup sizde istediğiniz zaman bu site sayesinde bu filmleri izleme şansına sahip olursunuz.

    Full Hd film izleme şansı her zaman olduğu gibi online olarak size sunulan hizmetlerimiz arasında yer almaktadır. Bu adreste gizem korku ve fantastik filmleri hepsini bulmanız ve izlemeniz mümkün olup www.filmionlineseyret.com adresine girmeniz yeterli olacaktır. Orada bulunan film seçenekleri size çok özel bir fırsat olarak sunulurken, dilediğiniz filmi dilediğiniz kalitede izleme şansına sahip olacaksınız.

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Program : Love Like a K-Drama

 Herkese merhabalar efenim, Bugün bayramda izleyip bitirdiğim ve beni son bölüme kadar saran bir programdan bahsedicem.Program Netflix üzeri...