24 Mayıs 2015 Pazar

Maydanoz Time: Kitap - Obsidiyen Jennifer L. Armentrout

Herkese İzmir'de ve yaz tatilimin başlangıç haftasından merhabalar efenim.Buraya gelir gelmez ilk işim final haftasındayken elimde sürekli dolandırıp ama okumayıp yarım bıraktığım romanı ''Obsidyeni'' bitirmek oldu.

Obsidyenin kelime anlamı bilmeyenler için söylemek gerekirse siyah,küçük,kesici değerli bir taştır.

Romana gelecek olursak kurtadamlar ve vampirlerden sıkılmışlar için uzaylılara hoşgeldin diyin! Diyerek  başlamak doğru olur.Peki yakışıklı çocuğun bu sefer kurtadam ya da vampir değilde uzaylı olması romanın akışının onlarla aynı olmamasını etkiler mi ? Maalesef etkilememiş.

Alacakaranlık serisi ile bi çok benzerlik içeriyor maalesef.Kızın yeni bi kasabaya taşınması,yeni okul ve elbette yakışıklı bu dünyadan olmayan biriyle aşık olmaları,Adamın kız kardeşiyle arkadaşlık kurmaları ve tabiki de peşlerinde Arum denilen kötü heriflerin olması.Hatta kızın adamın bu dünyadan olmadığını anlamasıda çok benziyor Alacakaranlık serisine.Kıza tam kamyon çarpacakken adam gücüyle kamyonu durduruyor falan.

Açıkçası beni çok çok fazla saran bi seri olmadı çünkü fazlasıyla aynı buldum çok değişik bi konusu yoktu.Serinin devamını alıp okumayı pek düşünmüyorum açıkçası ama belli de olmaz,güvenmiyorumda...


8 yorum:

  1. ay ben de okucam bu lux serisini hala 2 yazdır. yazları okuyom deX yayınlarını. ne güzel de mi kapakları. melez sözleşmelerine başladım ben de yeni :)

    bi de iyi tatilleer

    YanıtlaSil
  2. ben daha yeni keşfettim vallahi deX yayınlarını ama evet kapaklara bayıldım

    YanıtlaSil
  3. youtube da videolar var kitap önerileri adı altında arkadaşlarımız kitap tanıtıyo bak onlarda var biçok dex. kitap aşığı, kitap okuyan solucan, arkadaşlarımız örneğin.

    YanıtlaSil
  4. son yazımı gördün müüüüü :)

    YanıtlaSil
  5. hahah evet okudum çok teşekkür ederim ay çok heyecanlandım bak şimdi :D

    YanıtlaSil
  6. ama valla çok tatlı anlatıyon ki her şeyi. bak 2 arkadaşımız gelmiş üye olmuş bakalım. hareketlensin biraz blogun bakalım :)

    YanıtlaSil
  7. haraketlensin vallahi artık yıllardır kendim çalıyom kendim oynuyom :D

    YanıtlaSil

Kitap - Ateşin Varisi Sarah J. Maas

 Herkese merhabalar efenim, Çookk uzun bir aradan sonra Cam Şato serisinin 3.kitabı olan Ateşin Varisi kitabına başladım.3.seriden itibaren ...