27 Haziran 2015 Cumartesi

Maydanoz Time : Geziler - Bodrum 6

Herkese Bodrum'da 6.gün postundan merhabalar efenim.Yavaş yavaş tatilimizin son gününe gelirken en fazla 1 haftalık tatilin insana yetipte arttığını anlamış oluyorduk.İyice dinlenmiş hatta fazlaca yayılmış bol bol tembellik yapmış ve aslında biraz da yapacak çok fazla bir şey olmadığından sıkılmaya da başlamıştık.


O günü kampın havuzunda geçirdik.Havuzu oldukça büyük,temiz (bone ile giriliyor) yalnız tek bi kusuru oldukça derin olması yüzmeyi bilmemekten değil ama yine de insan yorulduğunda ayakları yere değsin istiyor!


Havuzdan sonra kardeşimle (o 1 ay tenis kursuna gitti) tenis oynamaya karar verdik.Daha doğrusu o bana öğretecek karşılıklı oynayacaktık sözde.Tabi ben beceriksizlik prensesi olduğumdan sadece böyle pozlar vermekten başka hiç bi halt yiyemedim göründüğü kadar kolay değilmiş maalesef tenis bi kere tutuş,topa vuruş bile ayrı olay!


Sabah tostla güne başladığımdan akşama sebzeli graten ve tavuk göğsü tatlısı ile huzur buldum :)


Son olarak akşama yine çok sevdiğimiz Şirin Beach'e gidip sivrisinekler eşliğinde kitap okuyup telefonla uğraştık.(Göbeğimi görmezden gelir bu resimde baya bi belli olmuş daha yeni yemek yemiştim.)



Beyaz Bodrum Bembeyaz Bodrum :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Romantik Film : The Tearsmith

 Herkese merhabalar efenim, Netflix de ergen filmler izlemeyi acilen bırakmam lazım ! Yine Wattpadd den senaryosu çıkmış gibi olan bir film ...