18 Ağustos 2015 Salı

Maydanoz Time : Dizi - İzlediğim Yaz Dizileri 2015

Herkese merhabalar efenim ! 2013 'ten bu yana her yaz izldiğim yerli dizilerin postunu bir arada yaptım.Kışın maalesef pek televizyon yüzü görmediğimden yerli dizi izleyemiyorum o yüzde ben de kendimi daha çok yabancı dizilere adıyorum.Ama yazın bol bol boş zamanım olduğundan ve yaz dizileri de oldukça eğlenceli olduğundan her akşama bi favori dizimi koydum.


Tatlı Küçük Yalancılar : Pretty Little Liars kitabı ve orijinal dizisinden  bu yana tuttuğum bi kurgudur.Kitabını da okudum orijinal dizisini de izledim elbette.Şimdi Türk formatını yapmışlar Her Pazartesi Star Tv 'de oynuyor yeni bölümleri.






Kiralık Aşk : Sanırım hiç bi yerden çalıntı olmayan tam eğlencelik yaz dizisi bu dizi ayrıca konusu da oldukça güzel,içimi ısıtan bu yıl favorim olan yaz dizim.Kadrosuda oldukça iyi bence Cuma akşamları Star Tv'de.




Güneş'in Kızları : Güneş'i Beklerken'den sonra Güneş'in Kızları var bu yazda.Başroller biraz tanıdık evet :) Yine hiç tanınmamış genç yeteneklerde yer alıyor.Perşembe akşamları Kanal D 'de.




Çilek Kokusu : Kiraz Mevsiminden sonra meyve adları tutunca bu seferde Çilekle deniyelim demişler herhalde :D Çok tanıdık bi konusu olan bir dizi idare eder diyebiliriz her Çarşamba Star Tv 'de.




Kalbim Ege'de Kaldı : Güzel Köylü'ye benzer bi formatla yine bi Ege dizisi ve meşhur şivesiyle İzmir'de çekilen bi dizi.Başrollerinde benim şu ara favorim olan Alper Saldıran var.Çarşamba akşamları Kanal D'de.




İlişki Durumu Karışık : Yine bi Kore dizisi Türk ekranlarında! Full House biliyorsunuzdur elbette gerçi ben Tayvan versiyonunu izlemiştim ama konu hep aynı değişmiyor sonuçta.Cumartesi akşamları Show Tv'de.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Program : Love Like a K-Drama

 Herkese merhabalar efenim, Bugün bayramda izleyip bitirdiğim ve beni son bölüme kadar saran bir programdan bahsedicem.Program Netflix üzeri...