20 Eylül 2015 Pazar

Maydanoz Time : Dizi - Jane By Design

Herkese güzel bi pazar sabahından merhabalar efenim !

Okulumun açılmasına son bi hafta ! Haftaya pazar bu saatlerde Balıkesir yollarında olucaz Allah nasip ederse ...

Gelelim bugünün dizi postuna.Böyle modalı,kız dizilerine bayılıyorum ama maalesef Amerika pek sevmiyor gibi görünüyor çünkü pek tutmuyor ve genelde dizinin iptali isteniyor.Bu dizi de 1 sezon pek çok yerde Türkçe çevirisi de yok zaten.Ben Mac için yapılmış bi dizi izleme programı olan PopCorn diye bi uygulamada bulup izledim o da zaten yarısını Türkçe izledim yarısını da orijinal dilinde anlayabildiğim kadarıyla izledim ama tam benlik bi dizi olduğundan yarım bırakmakta istemedim.

Böyle beni saran,oyalayan dizileri bi buldum mu sonuna kadar izleyesim geliyor ama benim sevdiğim dizilerde maalesef çok uzun ömürlü olmuyor.

Konu itibariyle biraz Carrie Diares'e benziyor ama bu kızın aşk hayatını çok karışık ve çok belirsiz yapmışlar o konu hiç hoşuma gitmedi.Gerçi kıza kendime de benzettim bi taraftan hangi erkekten biraz hoşlanmaya başlasa ya terkediliyo ya aldatılıyo falan şanssız ayol bu kız bahtsız. Hele de bi sinsi düşmanı var bunun iş yerinde hoşlandığı bütün çocuklar o kızla aldattı resmen kızı ay ay içiçi yedim resmen o kızı sokakta görsem ağız burun dalarım öyle gıcık oldum yani.




Jane Quimby
Erica Dasher


Ben
David Clyton Rogers


Gray Chandler Murray
Andie Macdowell


Billy Nutter
Nick Roux


India Jordan
India De Beaufort


Nick Fadden
Matthew Atkinson


Jeremy Jones
Rowly Dennis


1 yorum:

  1. ay ben bunu bikaç sene çok severek izliyodum :)

    ben de arada dizi izleyip yazıyorum blogda.
    dizi ararsan sölerim ben de iyi bişiler.
    şimdilerde ise kore dizilerine takılıyorum.

    şimdi az sonra blogunu tanıtcam işteeee :)

    YanıtlaSil

Program : Love Like a K-Drama

 Herkese merhabalar efenim, Bugün bayramda izleyip bitirdiğim ve beni son bölüme kadar saran bir programdan bahsedicem.Program Netflix üzeri...