6 Ekim 2015 Salı

Maydanoz Time : Film - San Andreas

Herkese merhabalar efenim !

Dün postta söylemeyi unuttum ama nihayet internet problemimi halettim o yüzden her gün olmasa da eskisi gibi sık sık post yapamaya gayret edicem diyebilirim.

Bugün ki film postunda başrolünde Dwayne Johnson'un olduğu bi macera-romantik tarzda bi San Andreas filmi var.Amerika'da 9.6 şiddetindeki depremi çoğunuz biliyorsunuzdur işte o olaydan etkilenerek çekilmiş bi film diyebilirim.

Öyle aman aman çok orijinal senaryolu bi film değil maalesef.Tipik kıyamet filmlerinden tek farkı kıyamet yerine sadece Amerika'ı kapsayan bi depremin olması.Yine eşinden boşanmış,çocuklu bi süper baba modelimiz var elbette ve yine ailesi için bütün zorlukları göze alıyor herkes pıtır pıtır ölürken bi onlar sağ kalıyor bile diyebilirim yani.


4 yorum:

  1. Filmi izleyesim gelmedi resmen soğudum. Soğuttun yani amacına ulaştın, ama anlatım süper :D

    YanıtlaSil
  2. hahah niye soğuyorsun ya öyle kötü bi film falan değil yani ama bu tip filmler çok izlediğim için çok orijinal woww çokk iyiydi diyemiyorum film için :D

    YanıtlaSil
  3. Bize öyle filmlerle gel işte. Woww süperdi falan diyelim :)

    YanıtlaSil
  4. vallahi ben işten anlayan realistik biriyim öyle her filme woow süperdi diywmiyorum maalesef ne izlediysem onu yazıyorum öyle her filme wooww demek kolay iş değil :)

    YanıtlaSil

Kore Dizisi : Welcome to Samdal-ri

 Herkese merhabalar efenim, Bugün bahar tadında bir Kore dizimiz var.Eğer küçük kasabalarda geçen kalp ısıtan aşk Kore dizilerini seviyorsan...