8 Aralık 2015 Salı

Maydanoz Time : Dizi - Noble My Love

Herkese merhabalar millet !

Baba ocağını üzülerekten geride bıraktıktan sonra anamın evinde öküz gibi yiyip verdiğim kiloları 4 günde geri almayı başardıktan sonra Balıkesir'e ve ders hayatıma geri dönmüş bulunmaktayım.Bu arada size o dediğim akında bi gezi postu gelebilir sözü maalesef tabi ki de yalan oldu çünkü havalar Aralık ayına yakışır bi şekilde zart diye soğudu dışarda dururken yüz felci geçirmeyelim diye dua ediyoruz ne gezisi ?

Neyse efenim şu sıra yine Amerikan dizilerine dönüş yaptım o yüzden şu sıralar ki son Kore dizisi postları diyebilirim.Canım çok sıkıldığında izlemelik toplamda zaten 10-15 dk anca süren bir güzel kızla bir yakışıklı erkeğin biraraya gelip tüm Kore dizi klişelerini gerçekleştirdikleri dizi bu dizi diyebilirim.Ortada öyle aman aman bi konu yok alt senaryoda yok sadece aşk var güzellik var klişe var ... Yoklukta gider dediğimiz cinsten bir wed draması.





4 yorum:

  1. she was pretty izledin mi çok şirin yaa :)

    YanıtlaSil
  2. izledim tabi ki dizi yorumlarımda var :)

    YanıtlaSil
  3. tamam bi okuyim.

    izlediğin ve en sevdiğin kore dizilerinin bi listesini yazsanaa :)

    YanıtlaSil
  4. tabiki yazarım yeter ki siz isteyin efenim :)

    YanıtlaSil

Kitap - Ateşin Varisi Sarah J. Maas

 Herkese merhabalar efenim, Çookk uzun bir aradan sonra Cam Şato serisinin 3.kitabı olan Ateşin Varisi kitabına başladım.3.seriden itibaren ...