17 Aralık 2015 Perşembe

Maydanoz Time : Film - Elektra

Herkese merhabalar efenim ...

Bundan sonra ki günlerede (cuma hariç) üst üste film postları gelecek şimdiden uyarması ! Evettt yine film komasına girdim beni çıkarabilene aşk olsun !

Bu arada İkon postları yapmaya son verdim en fazla 10-11 tanesini başarabildim kafamda daha fazla yapmak vardı hatta daha Türk kadın ikonlara geçemeden sildim tüm hazırladığım postları.Çünkü yapması inanılmaz zahmetli ayrıca çokta sıkıyor beni.Bilmiyorum siz sevmişmiydiniz ama bana çok kasvet bastırdı vallahi o postlar.Böyle ayrı ayrı yeri geldikçe filmleri izleyip postlarını yapmak en iyisi.

Bu filmi ben neden daha önceden izlemedim bilmiyorum.Kadın dövüşçülerin olduğu her türlü filme bayılıyorum biliyorsunuz.Marvel'ın ya da DC'nin kadın karakterleri beni hep cezbetmiştir.Daradevil filminden aslında biraz bağımsız olsada 2.filmi formantında yer alan bir devam filmi niteliğinde aslında.Ama Daradevil'ı benim gibi izlememiş olsanız bile bu filmi anlayabiliyorsunuz.


Daredevil’da Bullseye tarafından öldürüldükten sonra ‘The Hand’ tarafından mistik güçlerle hayata geri döndürülen Elektra, geçmişini hatırlayarak işkence çekmekte ve huzuru bulamamaktadır. Ailesinin acımasızca katledilişi yüzünden hissettiği öfkenin üstesinden gelememektedir. Verilen görevde hem kendisini bulacak hem de savaşına kaldığı yerden devam edecektir.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Ateşin Varisi Sarah J. Maas

 Herkese merhabalar efenim, Çookk uzun bir aradan sonra Cam Şato serisinin 3.kitabı olan Ateşin Varisi kitabına başladım.3.seriden itibaren ...