1 Aralık 2015 Salı

Maydanoz Time : İkon - Cameron Diaz

Herkese merhabalar efenim !

Bu perşembe İzmir'e gidiyorum adios ! Ayrıca daha tam belli değil ama bu Aralık ayında size bir gezi postu süprizim de olabilir.

Neyse efenim biz gelelim uzun zamandır yayınlayamadığım İkon serisine.Aslında İkon serisine eski kadın oyuncularls devam etme gibi bir planım vardı fakat eski filmlerden pek bi sıkıldım o yüzden yeni daha doğrusu çağımızın Hollywood kraliçelerinin filmlerini izlemek ve yorum yapmak istedim.O kraliçelerden biri bence kuşkusuz Cameron Diaz ... Çocukluğumdan bu yana ilk maske Maske filmi ile bizi kendini sevdiren daha sonra daha çok benim Charlie'nin Meleklerinde aşık olduğum hep sarışın kalan ve tarzını hiç bozmadan devam eden bir oyuncu oldu.

Hayatı : 


30 Ağustos1972'de San Diego'da doğdu. İspanyol kökenli Kübalı bir baba ile İngilizAlman ve kısmen Çeroki kökenli ABD'liannenin kızı olan Diaz, 16 yaşında Hollywood’da bir partide tanıştığı fotoğrafçı sayesinde Elite Model Ajansı ile bir anlaşma imzaladı. Modellikteki başarısı Japonya, Avustralya, Morocco ve Paris’te çalışmaya, Mademoiselle ve Seventeen gibi dergileride resimlerinin çıkmasına ve Calvin KleinCoca Cola ve Levi’s gibi büyük şirketlerin reklam kampanyalarında rol almasına neden oldu. 1994’de Jim Carrey’in başrol oynadığı "The Mask / Maske" adlı aksiyon komedi filminde sinema kariyerine ilk adımını attı. Oyunculuk deneyimi hiç olmamasına rağmen filmdeki yardımcı oyuncu rolü denemelerine katılması sağlandı. 12 kez geri çağrıldıktan sonra kadın başrol oyuncusu Tina Carlyle rolünde oynaması kararlaştırıldı.
"The Mask" filminden sonra "The Last Supper"da rol alan Diaz, Hollywood'un yetenekli yıldızı Keanu Reeves ile başrolü paylaştığı "Feeling Minnesota"da evlenmek üzere olduğu adamın kardeşine aşık olan bir kadını canlandırdı. Bu filmle birlikte istediği çıkışı tam olarak yakalayamayan Cameron Diaz, daha sonraları Edward Burns ile "She's the One" ve Harvey Keitel ile "Head Above Water"da rol aldı. "Head Above Water / İz Peşinde" filmindeki başarılı oyunculuğu ile eleştirmenler tarafından geleceğin yıldızları arasında gösterilen Diaz, sinemadaki kariyerine ticari filmlerle devam etmeyi tercih etti.



İzlediğim 5 Filmi :

The Other Woman : 2014 yapımı bir film blogta film köşesinde ayrıntılı bir yorumum olduğu için buraya fazla bir şey yazmak istemiyorum,dilerseniz yorumu ordan bulup bakabilirsiniz ...


Sex Tape : 2014 yapımı Komedi türünde geçen bir film ama ne film.Maalesef filmin hepsinin izleyemedim daha fazlasını midem kaldırmadı lütfen şu filmlere komedi filmi demeyiniz bu komedi değil ! Yorum yapmak dahi istemiyorum ...


Bad Teacher : 2011 yapımı olan bu film biraz öğretmen,eğitim tarzı bir film gibi görünse de pek bir alakası yok diyebilirim.Sadece öğretmen burada değişiklik olsun diye kullanılmış bence.Justin Timberlake ve Jason Segel gibi sevdiğim oyuncuların olması filmi izlemek için bir neden elbette.Diaz burada her zaman ki gibi yine seksi bir ve kötü bir öğretmen rolünü oynuyor.Bol bol açık sahnelere yer verilmiş bence tamamen ticari bir film.


There's Something About Mary : 1998 yapımı Romantik-Komedi türünde.Diaz'a yakışır bir komedi diyebilirim.Ve tabi ki Ben Stiller'ı unutmamak lazım ! Utangaç biri olan Ted tam on yüç sene sonra bir dedektifin yardımıyla unutumadığı aşkı Mary'nin peşine düşer.İşin kötü tarafı tutmuş olduğu dedektif'de Mary'e aşık olur.ısa süre sonra ise, her iki erkek de Mary ile ilgilenen herkesin ona aşık olduğunu ve onu elde etmeye çalıştığının farkına varır. Dedektif Healy, Ted’i ondan uzaklaştırmak için her yolu dener. Ted ise ne yapıp edip eski aşkının kalbini kazanmaya kararlıdır



Knight And Day : 2010 yapımı Romantik-Aksiyon yapımı.Oyunculuk harika,oyuncular harika,kurgu harika mutlaka izlenmesi gereken aksiyon filmlerinden.Kız kardeşinin evliliği için hazırlanan June, bir anda karşısına çıkan bir süper ajan olan Milner ile tanışır. June, Milner’la karşılaşmalarının sonrasında bir çok aksiyonun içine girer. Ne yaparsa yapsın, tesadüfler onları hep bir araya getirecektir.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kore Dizisi : A Good Day to Be a Dog

 Herkese merhabalar efenim, Fantastik Kore dizilerine devam ediyoruz.En son bu diziyi izledim ve acayip hoşuma gitti.Kızın bir erkekle öpüşü...