24 Ocak 2016 Pazar

Maydanoz Time : Film - Evlenmeden Olmaz

Herkese merhabalar efenim !

Film maratonunda bugün yine bi Romantik-Komedi türünde bir Türk filmi var.Amerikan filmlerinden çakma bir Türk filmi yapılmaya çalışılmış ama olmamış çocukta (!) don durmaz misali bu filmde pek olmamış diyebiliriz.Hele de bu güzelim kadroya yazık olmuş.

Sen ki Cansel Elçin'sin ağır başlı duran,böyle hep delikanlı rollerde görmüşüzde aşık olmuşuz.Bu haller ne ! Adamın ağzında küfür bile durmamış yahu!Oyunculuğu burda çok sırtımış ve acayip yapmacık durmuş maalesef.Adamın ses tonu bile müsait değil bence bu rol için.Özge Özberk tamda bu rollerin kadını ona diyecek bir şeyim yok ama Cansel Elçin ne alaka ?

Neyse efenim birazcık filmden bahsedeyim ama karakterlerde senaryoda çok yapmacık ve abartılı duruyor onu önceden söyleyeyim en azından bencesi böyle diyeyim.

Artık 30 lu yaşlara gelmiş 1 kadının tek derdi evlenmektir sorunu ile yola çıkılmış sevgilisi ile evlenemeyince ve ayrılınca kısaca koca bulmak derdiyle bir koca bulma kurumuna gider :D
Talepleriyle görüşür ama bu randevuları sabote eden bir eski sevgili vardır.Bir randevusunda buluştuğu adam psiko çıkınca ( ki bence rolünün hakkını veren burda en iyi oyuncu Hakan Eratik olmuş rolüne bir insan bu kadar mı yakışır! ) işler karışır.





1 yorum:

  1. Merhabaa! ^-^ Keşif etkinliğinden sizi keşfettim ve bloğunuzu çok sevdim, takibe aldım. Banada beklerim ^o^
    sanatinsaklisirlari.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil

Romantik Film : The Tearsmith

 Herkese merhabalar efenim, Netflix de ergen filmler izlemeyi acilen bırakmam lazım ! Yine Wattpadd den senaryosu çıkmış gibi olan bir film ...