24 Şubat 2016 Çarşamba

Maydanoz Time : Dizi - Bashar Momin

Herkese merhabalar millet !

Sayko erkek dizi karakterlerinin ağzının suyu aka aka izleyen takım burada mı bakalım ?!
Çünküü tam size göre bir Pakistan dizisi buldum hem de 32 bölümcük !
Evet Hint dizileri Kore dizileri bitti şimdi de Pakistan'a sardım dünyayı dolaşıyorum vallahi benden korkulur kıs kıs kıs :)

Sırf başroldeki adam için diziye başladığım doğrudur çünkü tam bir Türk dizisi havası tam bir ağa havası var adamda.Bu adam Türk olsa çok rahat bir Doğu dizisinde oynayabilirdi bence :)
Adam resmen gözleriyle ve bıyıklarıyla oynuyor :D

Evet yanlış duymadınız bıyık dedim :D Normalde erkeklerde en fazla kirli sakal seven ben adamın bıyıklarına bildiğiniz aşık oldum :D Bir insana bir bıyık bu kadar mı yakışır be heytt bee ! (Çalsın davullar !)

Öncelikle Hint dizilerinden pek bir farkı yok (merak etmeyin bunlar dramın içine edip bir anda oynamaya başlamıyorlar).Diline Hint dizilerini izliyorsanız oldukça hakim olabilirsiniz.

Konuya gelecek olursak dizi oldukça izlenme potansiyeli olan ama senarist mi değişti yoksa tepki mi aldı ne oldu bilemiyorum ama batırdılar ve dizi 32 bölümde bitmiş.

Ayrıca ilk defa bu kadar kötü,şerefsiz bir karakterin başrolde olduğunu gördüm hatta dizinin adı bile adamın adı be ! Evet tabi ki Bashar Momin'den bahsediyorum !

Neyse gevezeliği bir kenara bırakacak olursak kısaca konusu ; bu şerefsiz abi Bashar'ın 2 tane kız kardeşi var birisi bir adamla evlendi birisininde erkeklerden yana kadersizliği var diyelim bir türlü evlenemiyor.Evlenen kız kardeşi ile kocası bir yere gidiyorlar , çocukları ile kocasının kız kardeşinin Bashar'a emanet ediyorlar.Bashar sığırında hiç Allah korkusuda yok mahşallah emanete hıyanet edercesine bu kıza aşık oluyor.Ve şöyle de bir durum var ki kız hiç görmediği biriyle nişanlı.

Bu nişanlı da bir gün çıkıp geliyor kızla evlenmeden önce tanışıp görüşmek için işte ondan sonra olaylar kopuyor ! Bu evlenememiş kız kardeş bu kızın nişanlısına aşık oluyor Bashar'da bu evinde kalan emanet kıza aşık,durum böyle olunca bu iki yılan birleşip planlar kurup bu kızı nişanlısından itinayla ayırıyorlar.

Daha sonrası bol spoilerlı olduğu için anlatmıyorum ama ilk defa başroldeki bir adam bu kadar karaktersiz bu kadar şerefsiz bu kadar pislik ama gel gör ki bıyıklardan gözlerden karizma akıyor :D





3 yorum:

  1. Hiç Pakistan dizisi izlemedim, hatta Hint de izlemedim. Sadece Aamir Khan'ın filmlerini seviyorum :)) Dizilerini de denemeliyim sanırım :))

    YanıtlaSil
  2. ilk izleyenlere oldukça tuhaf gelebilir bi kere hiç öpüşmüyorlar öpüşmek yasak :D Erkekler kadınlara genelde önce eziyet ediyor sonra aşık oluyor :D Dilleri ingilizce ile karışık.5 dk bakışmaları var :D Sürekli bir yerlerden saçma rüzgar esip duruyor ama izlerken insanın içi sıcacık oluyor :D

    YanıtlaSil

Kitap - Ateşin Varisi Sarah J. Maas

 Herkese merhabalar efenim, Çookk uzun bir aradan sonra Cam Şato serisinin 3.kitabı olan Ateşin Varisi kitabına başladım.3.seriden itibaren ...