19 Şubat 2016 Cuma

Maydanoz Time : Dizi - Death Parade

Herkese merhabalar efenim...

Çookkk uzun bşr aradan sonra bir Anime Dizisi ile karşınızdayım.Aslında kardeşim olmasa izleyeceğimde yoktu bu animeyi ama iyi ki izlemişim.Öncelikle 13 bölüm ve 20 dk o yüzden 1 günde bitirdim animeyi hem de acayip heyecanlı.

İzlerken sorgulatan animelere cidden bayılıyorum.Kurgusu zeka dolu ayrıca bol bol mindfuck noktalarıda var içinde.Death Note'dan sonra en çok beğendiğim anime oldu diyebilirim.

Budizim inancı ile çekilen bir anime olduğunu öncelikle söylemem lazım.Çünkü cennet ve cehennem kavramları hiçe sayılmış onun yerine çok benzer olan reakarnasyon ve boşluğa gitme olayı var.Kısaca konusunu anlatmak gerekirse : İnsan psikolojisini anlamınıza yardımcı olacak ve tabiki de hayatı,ölümü sorgulatacak bir dizi.Öldükten sonra yargılama adına aynı yerde ölmüş 2 kişi bir bara gelir bu kişiler nasıl öldüğünü ve öldüklerini hatırlamazlar.Hayatlarına pahasına bir oyunun içinde bulurlarken kendilerini içlerindeki karanlığı çıkaran oyunda hile yapan pislik yapan taraf boşluğa gider diğer tarafsa reakarnasyon olur.  

Kendimce böyle anlatabildim ama anlatımımı beğenmeseniz bile Buse ablanızdan tavsiyedir şiddetle mutlaka izleyiniz!




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kore Dizisi : A Good Day to Be a Dog

 Herkese merhabalar efenim, Fantastik Kore dizilerine devam ediyoruz.En son bu diziyi izledim ve acayip hoşuma gitti.Kızın bir erkekle öpüşü...