10 Şubat 2016 Çarşamba

Maydanoz Time : Kitap - Süper Dadı Betül Güçlü

Herkese merhabalar millet !

Müptela Yayınlarından çıkan ve bu yılın en tatlış kitabı olan Romantik-Komedi türünde bir kitap ile daha karşınızdayım.Konu öncelikle bildiğiniz Amerikan filmlerinden çakma maalesef bu konuda anlaşalım hatta birebir buna benzer bir dadı filmini izleyip postunu yazmıştım.

Ama Türk yazarlar yazınca o konu bana daha bi samimi daha bir gerçekçi geliyor işte bir de olayın bu tarafı var.Ayrıca bu kitaptaki erkeklerin hepsi hayal ürünüdür hem yakışıklı hem zengin hem sadık hem sevgi dolu hem sempatik br erkek henüz hayatta yoktur şimdi birbirimizi kandırmayalım !

Kitabın konusu dediğim gibi aynı olduğu için hiç anlatmıyorum sadece kapaktaki fotoğrafın bene ayraçtaki fotoğrafla değiştirilimesi gerektiğini düşünüyorum çünkü çocuklaeın cinsiyeti ve yaşı kapataki gibi değilmiş ben sanıyordum ki baktığı çocukların ikiside bebek bir şeyden anlamıyorlar :) Meğersem çocuklar bir çok şeyi anlayacak yaştaymış hatta kitabıda bol bol tatlış kılanda buydu.Aslında tam bir yaz kitabıydı bence biraz çıtır çerezlik bir kitaptı.


1 yorum:

  1. ben de bebek diye hayal etmiştim :D ama konusu tam tahmin ettiğim gibiymiş amerikanvari :/ yine de eğlencelik okunabilir :)

    YanıtlaSil

Romantik Film : The Tearsmith

 Herkese merhabalar efenim, Netflix de ergen filmler izlemeyi acilen bırakmam lazım ! Yine Wattpadd den senaryosu çıkmış gibi olan bir film ...