3 Mart 2016 Perşembe

Maydanoz Time : Film - Aeon Flux

Herkese merhabalar millet !

2005 yapımı bir Bilim-Kurgu ile haftanın film postlarına başlıyoruz ! Bir çok kişi tarafından pek beğenilmese de açıkçası ben yılına göre oldukça başarılı buldum o zamanlar distopya konusu bu zamana göre o kadar da moda değildi başrolde Charlize Theron olunca bir de konusu distopik olunca ben zevkle izledim açıkçası :)

Konusu : Geleceğin vahşi derecede fütüristik ve amansız dünyasındayız. Ahlaki değerlerdeki çöküş hat safhada. Uzun bacaklı, deri kostümlü seksi kahramanımızın adı Aeon Flux. O bir casus, o bir katil, o baştan çıkarıcı bir Monica ajanı! Monica mı? Dev bir duvarla birbirinden ayrılan iki düşman ülkeden biri. Duvarın öte yanında Bregna uzanıyor. Güç delisi diktatör Trevor Goldchild tarafından demir yumrukla yönetilen Bregna. Halkının her ihtiyacını fazlasıyla karşılasa da, onlara özgürlüğü çok gören Trevor'un Aeon ile arasında anlaşılmaz bir aşk-nefret ilişkisi var.

Ailesinin hükümet ajanları tarafından öldürülmesi üzerine Aeon Flux (Charlize Theron) intikam almaya yemin eder. Mükemmel topluma karşı mücadele verilen savaşın ön cephelerinde yer almış iyi eğitimli bir kadın asker olan Aeon, mükemmel hayat denilen kavramın arka planında mükemmel bir yalanın gizlenmekte olduğundan kuşku duyan az sayıda insandan birisidir.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kore Dizisi : The Worst of Evil

 Herkese merhabalar efenim, Bugün size hiç benlik olmayan (polisiye,uyuşturucu kaçakçılığı,aksiyon) ama sırf ikinci yan roldeki kadın için b...