18 Haziran 2016 Cumartesi

Maydanoz Time : Film - The Other Side of the Door

Herkese merhabalar millet ...

İzmir'e geldim bu demek oluyor ki film postlarında artık bol bol Gerilim türünden filmler göreceksiniz.Artık o kadar çok Gerilim filmi izledik ki ailecek arşivde adam gibi film kalmadı resmen.Ruhlu filmleri pek sevmesekte bu film hem Hindistan'da geçtiğinden hem de 2016 filmi olduğundan bi izleyelim dedik.Yani tahmin edebileceğiniz gibi bayık korku unsurları elbette çok fazla var ama onun dışında konusu aslında bir aile draması diyebiliriz.

Bir oğul ve bir kızlarıyla mutlu mesut bir hayatları olan Maria ile Michael, trajik bir kaza sonucu küçük oğullarını kaybederler. Hissettiği acıyı dindiremeyen anne, bir ayinle oğlunu geri getirip son bir veda edebileceğini öğrendiği eski bir tapınağa gider. Gerçekte bu eski tapınak iki dünya arasında gizemli bir portaldır ve anne "Asla kapıyı açma!" kutsal uyarısına uymayınca da ölüm ile yaşam arasındaki denge bozulur.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kore Dizisi : A Good Day to Be a Dog

 Herkese merhabalar efenim, Fantastik Kore dizilerine devam ediyoruz.En son bu diziyi izledim ve acayip hoşuma gitti.Kızın bir erkekle öpüşü...