9 Haziran 2016 Perşembe

Maydanoz Time : Kitap - Agapi Sarah Jio

Herkese musmutlu bir günden merhabalar efenim ...

Evet bugün oldukça keyifliyim oldukça mutluyum.Çünkü hep sınavlarım bitti hem de hiç bir dersimden büte dahi kalmadan geçtim.Ama maalesef hala Balıkesir'de sürünüyorum.Neden derseniz Yaratıcı Drama kursumuz bu perşembeye kadar devam ediyor ve diplomayı alabilmem için kalmam lazım kısaca bazı teknik sorunlardan dolayı İzmir'e gidemiyorum ama en azından içim rahta bu süreçte diyebilirim.

Neyse efenim böyle güzel haberleri almışken böyle sıcacık bir havada benim daha yeni okumaya fırsat bulabildiğim Sarah Jio - Agapi postunu gireyim dedim.

Sarah Jio hayranı falan çok değilim ama oldukça övülen ve sevilen bir yazar.Bende mutlu olduğum huzurlu olduğum zamanlarda okumayıda seviyorum.Benim Sarah'dan okuduğum bu 3.kitap oldu umarım tüm kitaplarını okuyabilirim.

Gelelim çok konuşulan Agapi kitabına.Anladığım kadarıyla Sarah bu kitapla genel çizgisinden biraz kaymış.Daha çok romantik ve dram alanlarından yazan yazarımız bu kitabı ile biraz Fantastik-Romantik bir kitap yazmaya çalışmış.Ama bunu bence oldukça gerçekçi bi dille ve anlatımla yazmayı başarmış diyebilirim.Kitabın orjinal çevirisi aslında "Aşk Bakışı".Pena yayınları neden Agapi diye çevirdi bilemiyorum sanırım daha farklı bir isim olsun akılda kalıcı olsun diye düşündü.Bu arada Agapi ben daha çok bir çiçek türü sanmıştım ama aslında Psikolojide de ispatlanan Aşk çeşitlerinden birinin adıymış.Karşılıksız  ve ölümsüz aşk anlamında ... 

Ben kapak tasarımına her zaman ki gibi bayıldım tam böyle bahar-yaz kitabı olmuş ! Konusu da tam içimizi ısıtacak cinsten.Geleneksel bir çiçeklik dükkanı olan 30 lu yaşlarında bir kadının ailesinden gelen bir görevi tamamlaması ve gerçek aşkı bulması gerekmektedir.Bu görevin ne olduğunu söylersem spoiler vermiş olurum o yüzden bence siz okuyun :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kore Dizisi : Welcome to Samdal-ri

 Herkese merhabalar efenim, Bugün bahar tadında bir Kore dizimiz var.Eğer küçük kasabalarda geçen kalp ısıtan aşk Kore dizilerini seviyorsan...