19 Haziran 2016 Pazar

Maydanoz Time : Kitap - Isla Ve Mutlu Son Stephanie Perkins

Herkese merhabalar millet ...

Yaz tatilimin ilk kitabı olan ve bana çok sevdiğim bir arkadaşımın hediyesi olan Isla Ve Mutlu Son'u nihayet bitirdim.Lola Ve Komşu Çocuk ve Anna ve Fransız Öpücüğü kitapları aslında bir seriymiş bunu bu kitapla anlamış oldum diyebilirim.

Lola'nın yanında biraz daha durağan ve sıradan bir aşk hikayesi olsada bence Lola'dan daha iyi bir kitaptı diyebilirim.Yine baş karakterdeki kızı sevemedim maalesef.Lola ne kadar hoppa bi kızsa Isla'da tam tersine kendine güvensiz içine kapanık çok sıradan bir kız.Anna'yı daha çok merak ediyorum hiç kendime yakın bulabileceğim bir kız karakter bulabilecek miyim acaba bu seride ?

Amerika-Fransa arasında geçen bir aşk hikayesi zenginlerin aşk hikayesi tam bir gençlik kitabı aslında.Tabi özel okullar,üniveristeye hazırlık tarzları ve her kafalarında estiğinden Paris'ten kalkıp hoop İspanya'ya hafta sonu tatiline gidiyor olmaları bizim gençliğimizden ve kültürümüzden oldukça farklı.  

Aslında seri boyunca bir arkadaş grubunun aşklarını ayrı ayrı kitaplarda işliyor yazar.Sanırım aslında bu son kitap olduğundan yazar kitabın sonunda bütün grubu birleştirmiş en sonunda Cricet ve Lola'yı tekrardan görmekte ayrı bir hoştu.Anna'yı daha tanımıyorum maalesef umarım onların hikayesini de okuyabilirim ve böylece seri tamamlanmış olur.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Program : Love Like a K-Drama

 Herkese merhabalar efenim, Bugün bayramda izleyip bitirdiğim ve beni son bölüme kadar saran bir programdan bahsedicem.Program Netflix üzeri...