15 Haziran 2016 Çarşamba

Maydanoz Time : Kitap - Kızıl Tepe Jamie Mcguire

Herkese merhabalar efenim ...

Nihayet İzmir'den yazıyorum sizlere.Son günlerimi derin bir çıldırış içinde geçirdim resmen Balıkesir'de bir başıma okul bitmiş,sınavlar bitmiş ben hala burada nedennn ?

Neyse efenim neyse nihayet ki bu günleri de gördük ve Bütlere dahi kalmadan geldim nihayet evime.
O zaman maden tatile başladık artık resmi olarak ilk olarak bir kitap postu ile başlayalım.Artık kütüphaneden alamayacağım için daha önce size videolarda gösterdiğim ve yaza okumak için depo yaptığım kitapları okumaya başlayacığım.Tahminime göre onlar beni Ağustos ayına kadar götürür diye düşünüyorum.Ağustos ayında da umarım şu hayal ettiğim kitap indirimlerinden yararlanabilirim ( kalırsa tabi o zamana ).

Neyse gelelim Kızıl Tepe'ye ... 

Daha önceden Mcguire'den Araf kitabını okumuştum ama çok farklı hatta biraz daha popüler bir konuya sapmış.Konu zombilerle ilgili ... Evet evet şu sıra Walking Dead izlediğim için konu beni önce bi çekti sonra da okumaya başlayınca acayip sıkılmaya başladım diyebilirim.Hep aynı tarz şeyler üst üste olunca insan ne kadar seviyor meraklanıyor olsada sıkıyor bi süreden sonra ...

Kısaca konu :

İki kızını yalnız başına yetiştirmek için çabalayan Scarlet; evli olsa da âşık olmanın ne demek olduğunu unutmuş, tek yaşama nedeni küçük kızı olan Nathan ve tek derdi kız kardeşi ve erkek arkadaşlarıyla yapacakları hafta sonu kaçamağı olan üniversiteli bir genç kız olan Miranda… Dünyayı etkisi altına alan bir salgın patlak verdiğinde bu üç kişinin hayatı beklemedikleri şekilde kesişir ve artık tek amaçları vardır: Bu yeni ve acımasız dünyada hayatta kalabilmek.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Bir Kutup Ayısının Anıları Yoko Tawada

 Herkese merhabalar efenim, Yoko Tawada'dan daha önce Tokyo'nun Son Çocukları diye distopik bir hikaye okumuş ve bunu sizinle paylaş...