7 Temmuz 2016 Perşembe

Maydanoz Time : Kitap - Menekşe Kokulu Hikayeler Ender Haluk Derince

Herkese bayramın son gününden merhabalar efenim ...

Yarın kuzenimin yanına Samsun'a gidiyorum 2 gün üst üste nişana-düğüne davetliyim ! O yüzden günlerim pek dolu olacağı için post yapamıcam.Şu sıra gezmekten arta kalan vakitte sadece kitap okuyabiliyorum.

Kuzenimde olan  uzun zamandan beri orda burda gördüğüm ama okuyamadığım kitaplardan biri olan Menekşe Kokulu Hikayeleri okudum.Okumam en fazla 2 gün sürdü.Zaten okuması çok kolay hem punto açısından hem de içinde kısa kısa 69 tane hikaye var zaten en az 5 tanesini biliyordum daha önce okulda ya da arkadaşlarım da duyduğum hikayelerdi.

"Kokulu Kitap" modasının ilk temsilcilerinden bu kitapta.Kısa kısa anlatılan hemen biten bu  tarz hikayeleri okumayı fakan genelde pek sevmem beni uzun zamandır takip edenler bilir !

Ama bu oldukça kısa böyle yüreğime dokunan hikayeler olunca hiç sıkılmadan okudum.Hatta bazı hikayeler beni ağlatmayı dahi başardı.Daha çok ortaokula hitap eden hatta okumaya alışkanlığını yeni yeni kazananlar için ideal bir kitap niteliğinden diyebilirim.


1 yorum:

Romantik Film : The Tearsmith

 Herkese merhabalar efenim, Netflix de ergen filmler izlemeyi acilen bırakmam lazım ! Yine Wattpadd den senaryosu çıkmış gibi olan bir film ...