15 Temmuz 2016 Cuma

Maydanoz Time : Kitap - Şizofren Severse Muammer Maden

Herkese merhabalar efenim ...

Şeftali Kokan Sırlar hala bitmedi ama araya 1 günde okuyup bitirdiğim kardeşimin çok sevdiği ve bana da anlata anlata çok merak ettirdiği bir kitap koydum.

Kitabın kapak tasarımı ve kurgusu dışında hiç bir şeyini sevemedim maalesef.Bir kere yazarımız inanılmaz acemi bu dilinden çok belli oluyor.Olayların işlenişi oldukça iyi aklımda kalan ve bir film izler gibi bir nefeste okuduğum bir kitap oldu.Öünkü bol bol mindfuck lı bir kitap.Gerilimse gerilim,cinayetse cinayet,ruh hastalığıysa ruh hastalığı ... Cidden tüylerimin ürperdiği (anlatım çok kötü olsa da ) noktalar oldu.

Aslına bakarsanız kendini okutturan bir roman.Aslında romandan çok bence bir senaryo.Çünkü duygulara çok inilmemiş hep yüzüstü bırakılmış her karakter.Oldukça potansiyeli olan bir kitap ama editörün elinden hiç mi geçmemiş bu kitap merak ediyorum,çok fazla yazım ve anlatım hatası var maalesef.

Konu şizofreni olunca benim daha çok ilgimi çekti haliylen.Bu tarz severler için hele ki bir Türk yazar için okumanızı tavsiye ederim.Ama anlatımın dandikliğini,yazım hatalarını görmezden gelmeniz gerekecek.


4 yorum:

  1. kapak çok eğlenceliiii :) yaz nası gidiyooo yüzüyon mu egedeee :)

    YanıtlaSil
  2. daha yüzme tatili başlamadı bana Amasya ya geldik temmuz sonu marmariste başlayacak asıl tatil :D

    YanıtlaSil
  3. hımm bu yaz marmaris demek ki :) amasya aile akraba tatili herhaldeee :)

    YanıtlaSil
  4. aynen bayramda geldik temmuz sonuna kadar burdayız :)

    YanıtlaSil

Kitap - Bizimle Başladı Bizimle Bitti Colleen Hoover

 Herkese merhabalar efenim, Bayram sonrası iş öyle hızlı başladı ki vakit bulup buraya yazamadım bile.Bu arada bi sürrü kitapta okuyup bitir...