27 Ağustos 2016 Cumartesi

Maydanoz Time : Dizi - Doctors

Herkese merhabalar millet !

Kore dizilerine kaldığımız yerden devam ediyoruz.Bu sefer yine tazecik biten bir 2016 dizisi var.Başrollerde bir çok kişinin hayranı olduğu donuk suratlı nemrut Park Shin Hye var.Ben bu kızın oyunculuğunu da tipini de bi türlü sevemedim maalesef ama gelin görün ki her oynadığı dizi hit oluyor kızın ki bu dizisi de yine çok güzeldi.
Aslında oldukça güzel başladı ama sona doğru biraz sıkıcılaşmaya başladı ne yalan söyleyeyim 20 bölüm bence fazla geldi bu diziye en ideali 16 bölüm olması her zaman için !

Aslında tıbbi dizileri hiç sevmem çünkü doktorları ve hastahaneler sevmem ama başroldeki adama resmen aşık oldum yeni bir "oppa" alarmı veriyorum kızlar !

Bir adamın gülümsemesi ses tonu ve hal haraketleri bu kadar mı tatlı olur bee ! Daha önce hiç bir dizide görmediğim benim için yeni bir yüz aslında Kim Rae Won ! Yaşı da baya bi gelmiş aslında rahat 35 lerinde var zaten Park la da aralarında baya bi yaş farkı var.Dizide de bu işleniyor ilk başlarda zaten.Öğrenci ve öğretmen ilişkisi olarak başlıyor daha sonradan başka bir yöne gidiyor dizi.Bu durumdan dolayı biraz tepki ile başlasada dizi oldukça iyi reytingler aldı Korede.Benim için açıkçası hava hoş biraz :D Erkeğin kızdan büyük olması durumlarını bende seviyorum maalesef kızın +18 olması durumunda elbette :D Yoksa sübyancılıktan bahsetmiyorum lütfen yanlış anlaşılmasın !


Konusu:

Hye Jung çocukluğunda zor bir yaşam sürmüştür. Dövüşme konusunda gangsterlara taş çıkartan Hye Jung aynı zamanda üniversiteye girer. Zorlukların üstesinden gelip doktor olur. 








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Romantik Film : The Tearsmith

 Herkese merhabalar efenim, Netflix de ergen filmler izlemeyi acilen bırakmam lazım ! Yine Wattpadd den senaryosu çıkmış gibi olan bir film ...