24 Ağustos 2016 Çarşamba

Maydanoz Time : Dizi - Marriage Not Dating

Herkese merhabalar millet ...

İzlemekte biraz geç kalmış olsam da nihayet izlemiş olduğum bir Romantik-Komedi tarzından Kore dizisinden bahsetmek istiyorum bugün.

Aslında konusu oldukça klişe ama konunun işlenişi ve karakterler oldukça iyiydi.Hiç sıkılmadan bi solukta izledim ve bol bol kahkaha attırdı elbette bana.

Türkçe anlamı "Çıkmadan evlenme" anlamına gelen bu dizi Kore dizilerine göre biraz daha sülalesi rahat bi dizi olmuş çünkü resmen kimi eli kimin cebinde  hiç belli değil vallahi.Çok fazla karmaşık ilişki var Kore dizilerinden böyle şeyler görmem pek mümkün değil tabi ki.

Aldatılan bir kızımız var gerçek aşkın peşinde.Bir de ömür boyu bekar kalmak isteyen bir adamımız var sürekli aile baskısı görüyor eh olacakları siz tahmin ettiniz bence.Ailesiyle yalanndan sevgili numarası yapması için bu kızla anlaşma yapıyor adamımız ama şöyle de minik bir detay var ki bu adamın en yakın arkadaşı kızı aldatan adam.Eh kızda intikam almak için bu teklifi kalbul ediyor ama işler hiçte öyle gitmiyor.

Aldatan adamımız elbette başta pişman oluyor kızın peşinden koşmaya başlıyor , sahte sevgililik teklif eden başrolde kıza aşık oluyor tabi birde aldatan adamın restoranında çalışan başka bir adam daha çıkıyot ve o da kıza aşık oluyor.Resmen 3 erkek arasında kalıyor kız yani.

Fakat belirtmem gereken bir şey var ki kızımız da öyle saf masum biri falan değil.Gayet yırtık cazgır eli maşalı.

Bu arada benim en nefret ettiğim ve en sevdiğim karakter bu dizide aynı kişi :D

O nasıl oluyor şimdi diyorsunuz biliyorum :D

Şöyle oluyor ki başlarda kızı aldattığı için o sarı kafadan cidden nefret ettim.Öyle tipler gerçek hayattada var maalesef.Ama sonradan annesi falan ortaya çıkınca birde pişman olunca kızın tekrardan peşinden koşturmaya başlayınca bir de 3 yaşındakşi bir bebe gibi davranmaya başlayınca ortalığı kırdı geçirdi adam resmen :D

Hele bi annesi onu azarlayınca herkesin ortasında "Ommaaaa" diye bağırıp zıplaması ağlaması görmeye değer :D


















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Program : Love Like a K-Drama

 Herkese merhabalar efenim, Bugün bayramda izleyip bitirdiğim ve beni son bölüme kadar saran bir programdan bahsedicem.Program Netflix üzeri...