31 Ağustos 2016 Çarşamba

Maydanoz Time : Dizi - School 2015

Herkese merhabalar efenim ...

Bugün yine kaldığımız yerden Kore dizilerine devam ediyoruz.Okul dizilerini en son lisede Playfull Kiss ile zirvede bırakmıştım herhalde ergen dizileri malum artık bana pek ilgi çekici gelmiyordu.Kardeşimin ısrarıyla 1 yıl gecikmelide olsa bu okul dizisini izledim ve izlerkende zevk aldım açıkçası kendi liseli zamanlarım geldi.Tabi bunlarınkinden çok daha farklıydı.

Okul,romantizim ve gizemin olduğu güzel bir okul dizisiydi diyebilirim benzer türlerinden konusu nedeniyle ayrılıyordu diyebilirim içinde gizem de olduğu için hiç sıkmadan izledim bir solukta ...

Bu arada yine fena halde 2.adam sendromuna bu sefer sarı civciv sendromuna kapıldım diyebiliriz gerçi yorumlara baktığımda bunu sadece benim yaşamadığımıda anladım ne olucak bu Kore dizilerindenki tatlış 2.adam sendromu hep 2.adamlar üzülecek mi böyle ?!

Konusu :

Gangnam'ın en gözde okulunda öğrenci olan Lee Eun Bi (Kim So Hyun) aniden ortadan kaybolur. Geri döndüğünde ise hiçbir şey hatırlamamaktadır. Ancak okulda şiddet gördüğünü öğrenir. Eun Bi okulda popüler bir kıza dönüşürken geçmişinde neler olduğunu öğrenmeye kararlıdır. Derken Segang Lisesi'nin gizli gerçeklerini açığa vuran anılarından küçük parçalar hatırlamaya başlar.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Ateşin Varisi Sarah J. Maas

 Herkese merhabalar efenim, Çookk uzun bir aradan sonra Cam Şato serisinin 3.kitabı olan Ateşin Varisi kitabına başladım.3.seriden itibaren ...