15 Eylül 2016 Perşembe

Maydanoz Time : Dizi - Lovely Complex

Herkese merhabalar efenim ...

Uzun zamandır Anime izlemiyordum yine kardeşimin sayesinde anime dünyasına geri döndüm.Aslında kardeşim bu tarz romantik animeleri sevmez ama nedense bunu çok sevmiş oldukça da komik ve eğlenceli bulmuş.Toplamda 24 bölüm olan Romantik-Komedi türünde bir anime.Konusu ise oldukça ilginç Japon kız standartlarına göre oldukça uzun bir kızla kıza göre kısa kalan bir erkeğin aşk hikayesini anlatıyor.

Boy kompleksi kimde yokki ? Mesela bende var maalesef.Burada ki kızın durumunu en iyi ben anlayabilirim herhalde çünkü Türkiye kız boy standartlarına göre bende maalesef oldukça uzun kalıyorum.(Boyum 1.78) 

Ee haliylen birlikte olacağım erkektede ilk bakacağım şey boyu oluyor elbette yoksa burada da olduğu gibi küçük kardeşinmiş gibi duruyor.Hee anime burda aşkın boyla bi alakası olmadığını anlatıyor ama gerçek hayat hiçte öyle değil maalesef.Kısa boylu erkeklerde eminim onları benim erkek gibi görmediğim gibi onlarda beni kız gibi görmüyordur.

Neyse kendi tercihlerimi bi tarafa bırakacak olursak cidden çok komik,eğlenceli diyalogların ve oldukça kaliteli çizimlerin olduğu bir animeydi.Tek gıcık olduğumda elbette başroldeki cüce ! Çocuğa bak ya boyuna posuna bakmadan saçma sapa bi ego içinde öyle manken gibi bi kız sana aşık olmuşta kendini tüm anime boyunca naza çekiyor gıcık ! Ayrıca duvarla öpüşse kız eminim daha çok şey hisseder öyle de odun bir kişilik ! Ayy Otani ayy sana nasıl gııck oldum anime boyunca anlatamam yaşasın uzun kızlar yaşasın Risa !

Kısaca konusuna gelicek olursak : 

Koizumi, 1.70 cm boyunda, hemcinslerine göre uzun boylu bir kızdır. Ootani ise Koizumi'den yaklaşık 10 cm daha kısa bir erkektir. Bu ikili lise başladığından beri birbiriyle sürekli ağız dalaşına girmekte ve çoğunlukla da bu kavgaları etraftakileri eğlendirmektedir. Zaten kısa bir süre sonra da sınıf öğretmenleri Koizumi ve Ootani'yi "All Hanshin-Kyōjin" olarak çağırmaya başlar.

Bu sırada okula yeni gelen Suzuki adındaki genç çocuk, Koizumi'nin hayallerini süslemeye başlar. Bu durumu hemen fark eden Ootani, Koizumi'ye işbirliği teklif eder. Ootani'nin Suzuki ve Koizumi'yi bir araya getirmesinin karşılığında Koizumi de en yakın iki arkadaşından biri olan Chiharu'yu Oatani'ye ayarlayacaktır. Planlarını yapan Koizumi ve Ootani, diğerleriyle birlikte havuza giderler. Eğlenceli bir günün ardından Koizumi ve Ootani acı gerçeği öğrenir. Chiharu, kendi boylarında olan Ootani'yi tam bir erkek gibi görmezken Suzuki de Koizumi için aynı şeyleri hissetmektedir.

Koizumi ve Ootani, boy komplekslerine ve sürekli kavga etmelerine rağmen bir şekilde kişiliklerinin birbirine uygun olduğunu yavaş yavaş fark etmeye başlayacaktır. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Romantik Film : The Tearsmith

 Herkese merhabalar efenim, Netflix de ergen filmler izlemeyi acilen bırakmam lazım ! Yine Wattpadd den senaryosu çıkmış gibi olan bir film ...