6 Eylül 2016 Salı

Kore Dizi - Lucky Romance

Herkese merhabalar efenim ...

Kore dizilerine kaldığımız yerden devam ediyoruz.2016 dizilerinden olan ve başrolünde She Was Pretty ve Kill Me Heal Me gibi efsane dizilerde gönlümde yer edinen Hwang Jung Eum var ! Ay bu kızın cırtlak sesine manyak tavırlarına her şeyine bayılıyorum resmen ! Ve ilk defa bir kız için diziye başladım ve sonuna kadar dayandım !

Erkek başrole bu kısımda normalde sarkıntılık her türlü sapıklık ederim bilirsiniz :D

Ama bu sefer bol bol yerin dibine sokucam çünkü kim lan bu tip ? Bu çocuk bu tiple neden ünlü-oyuncu oldu hadi oldun diyelim kim seni başrole koydu hadi başrole koydu diyelim bu güzelim kızla neden aşk yaşadı cik cik yazuk oldu güzelim mis gibi diziye !

Oysa konusu da çok güzel çok eğlenceli tam benlik tadından yenmez bir Romantik Komedi !

Adam dizi boyunca tatlış olmaya çalıştı çalıştı ve benim resmen gözlerim kanadı.O kadar itici ve embesil tipli duruyor ki adamın üzerinde tatlılık hiç durmuyor bildiğiniz su gibi akıp gidiyor.Lütfen bu adamı bir daha başrole koymayın teşekkürler !

Kısaca konusu :

Sim Bo Nui (Hwang Jung Eum) falcılara inananmaktadır. Bir gün, falcı ona 1986 yılı doğumlu bakire bir erkek ile beraber uyumazsa, kaplan yılında öleceğini söyler.Sonrasında Bo Nui falcının belirttiği bu kriterleri taşıyan birini aramaya başlar.Daha sonra kendi stüdyo binasının sahibi Soo Ho ile karşılaşır. Soo Ho, kirasını ödemediği için onu evinden atar.Onlar, birbirleriyle mücadeleye girerler.Bu sırada,Bo Nui falcı tarafından belirlenen koşullara Soo Ho'nun uyduğunu fark eder.Soo Ho, evlilik öncesi birlikteliğe inanmayan birisidir..








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Ateşin Varisi Sarah J. Maas

 Herkese merhabalar efenim, Çookk uzun bir aradan sonra Cam Şato serisinin 3.kitabı olan Ateşin Varisi kitabına başladım.3.seriden itibaren ...