5 Eylül 2016 Pazartesi

Mini Kore Dizileri

Herkese merhabalar millet ...

Bugün izlediğim en fazla 20 dk dan oluşan mini Kore dizilerinden bahsetmek istiyorum.Şöyle çerezlik,günlük diziler arıyorsanız bu post tam da size göre !


2015 Immutable law of first love 

Jong Goo yakışıklı dahi bir adam ve Yeo Ri, erkek arkadaşını her zaman başka kadınlarla görüp zarar gören bir kadındır. 11.Bölümlük mini dizidir.




 The Secret Message 2015

Woo Hyun Koreli bir adam, Haruka da Japon bir kadın. Farklı yaşamlar sürseler de ikisinin de ilk aşkından aldığı darbelerin etkisi hâlâ sürüyor. Haruka'nın kafası soru işareti dolu, Woo Hyun da ilk aşkının üstesinden gelememiş olsa da gerçek aşka inanmak istiyor. Günün birinde Woohyun'a bilinmeyen bir numaradan ilginç bir mesaj geliyor. Bu mesajı yanıtlamasıyla işler ilginç bir hâl alıyor. Gerisi Seul'den Tokyo'ya uzanan bir tutam aşk, tesadüf ve tebessüm.




Splash Splash Love 2015

Dan Bi (Kim Seul Gi) üniversiteye giriş sınavına hazırlanan bir lise son sınıf öğrencisidir. Matematik dersine çalışmaktan vazgeçmiştir. Sınavın olduğu gün zamanda yolculuk yapar ve kendini Joseon döneminde bir yerde bulur. Daha sonra matematik aşığı Kral Lee Do'ya (Yoon Doo Joon) kaptırır gönlünü. 



Flatterer 2015

Web drama Lee İk Soo'nun webtoonundan uyarlamadır.
Poong Lang lisesindeki belali öğrencilerin hikayesini anlatır.




I Order For You  2015

Yeo Gook Dae hem küstah hem saygılı fakat boşandığından beri kalbi kırık yetenekli bir şeftir. Yeniden aşık olunca kalbi iyileşmeye başlar.

28 yaşındaki Park Song Ah işten çıkmış, evde pineklemektedir. Kardeşinin isteği üzerine ev yapımı dosirak dükkanına gider ve orada 3 yakışıklı erkekle tanışır. Yapıkları leziz ve güzel yemeklerden etkilenir ve kalbini içlerinden birine kaptırır. Hikayemiz ikide bir didişen eğlenceli çiftin ilişkisinin zamanla gerçek aşka dönüşmesidir.




Kang Koo's Story 2014

Soğukkanlı adam Kyung Tae (Lee Dong Wook) ölen arkadaşının kız kardeşi Moon Sook ve yiğeni Kang-Koo’ya yardım etmek için Yeongdeok bölgesindeki Ganggu limanına gidecek. Hikaye boyunca Kyung Tae, kronik hastalığı olan Moon Sook’a karşı koşulsuz bir sevgi besleyecek..





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Bir Kutup Ayısının Anıları Yoko Tawada

 Herkese merhabalar efenim, Yoko Tawada'dan daha önce Tokyo'nun Son Çocukları diye distopik bir hikaye okumuş ve bunu sizinle paylaş...