20 Eylül 2016 Salı

Maydanoz Time : Dizi - Orange

Herkese merhabalar millet !

Bugün yine tazecik bir 2016 animesi ile devam ediyoruz.

Yine bir kardeş klasiği olarak kardeşimin bana önermesiyle birlikte izlediğimiz ve her hafta yeni bölümü gelene kadar konuyu nereye bağlayacaklarına dair türlü teoriler ürettiğimiz beyin yoran bir anime oldu ama o kadar heyecanla beklememize rağmen sonunda maalesef ikimizde tatmin olamadık çünkü bekleninden daha vasat bir sonla bitti kafamızda bir çok soru işaretiyle öylece ortada kaldık maalesef.İnsan bu kadar güzel ve heyecanlı başlayan bir animeden elbette çok fazla şey bekliyor çünkü ortada çözülmesi gereken bir çok gizem vardı.Ve her bölümde bir şey daha açığa çıktı ve yeni teoriler üremeye başladı.

Spoiler vermek istemediğim için daha fazla anlatmak istemiyorum ama mutlaka izleyin dedim animlerden biri oldu sonunu da artık mazur görücez ne yapalım ?

Kısaca konusu :

Bir gün Naho Takamiya, on sene sonraki kendisinden bir mektup alır. Naho okumaya devam ettikçe, mektubun sınıfına yeni nakil olan Kakeru Naruse isimli bir öğrenci dahil, olayları günü gününe anlattığını görür.

On sene sonraki Naho, mektupta sürekli pişmanlıkları olduğundan ve özellikle Kakeru'dan bahsederek geçmişteki Naho'nun doğru kararlar almasına emin olarak hatalarını düzeltmesini istediğinden bahseder. Daha şaşırtıcı olan şey ise Naho on sene sonra Kakeru'nun artık onlarla beraber kalmadığını öğrenmesidir. Gelecekteki Naho, geçmişteki benliğinden Kakeru'ya göz kulak olmasını ister
.




2 yorum:

  1. Çok duydum ama bilmediğim bir dizi.Sanırım gençler arasında favori :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen öyle okul dizisi zaten ama gizemde var içinde :)

      Sil

Kore Dizisi : Welcome to Samdal-ri

 Herkese merhabalar efenim, Bugün bahar tadında bir Kore dizimiz var.Eğer küçük kasabalarda geçen kalp ısıtan aşk Kore dizilerini seviyorsan...