22 Eylül 2016 Perşembe

Maydanoz Time : Mobil - WebToon Okuma Uygulaması !

Herkese merhabalar efenim ...

Sonbaharı yaşayamadan resmen kışa geçtik ! Bu ne soğuktur yarabbi diyerekten bugünün postunu yazmaya başlıyorum sevgili takipçilerim !

Kore manyaklığımı artık bilmeyen kalmadı bence.W dizisi ile birlikte Webtoonlara merak saldım şu sıralar.WebToon Nedir ? diye soracak olursaniz bir çeşit Manga yani hikayelerin çizimleştirilmiş hali.Googleplayde Line Webtoon uygulamasından İngilizce ve Türkçe olarak bir çok hikaye bulabilirisiniz eğer Liar Game tarzı böyle kafa yorduran her bölüm sonunda aklınızı fikrinizi alan bir şey ile başlamak isterseniz Dice benim favorim sanırım şu an  120 'ye yakın bölümü Türkçe olarak bulunmakta.

Eğer daha böyle romantik bir şeyler isterseniz de Siren's Lament'i öneririm daha çok fantastik-romantik diyebiliriz sirenler (denizkızları) hakkında bir hikaye.

Webtoon bence Mangalardan daha iyi.Çünkü hem okunması daha kolay hem de çizimler renkli ve aralıklı olduğu için göz yormuyor.

Eğer bu tarz şeyleri seviyorsanız bence hemen bu uygulamayı indirin ve dediğim hikayeler bir göz atın özelliklede şiddetle Dice'ı öneriyorum bu zamana kadar okuduğum en zekici kurgulanmış hikayelerden biri Fantastik olduğu için diziye çevrilmesi biraz zor olabilir ama bence kesinlikle live action u yapılmalı en azından böyle bir hikaye kesinlikle çok ilgi görür :)




2 yorum:

  1. Birkaç haftadır kullanıuorum line webtoonu . Sirens lament benimde favorim.birde smile brush mıydı ismi brushlı bi webtoon vardı o da çok komik yaa :D

    YanıtlaSil

Kore Dizisi : Welcome to Samdal-ri

 Herkese merhabalar efenim, Bugün bahar tadında bir Kore dizimiz var.Eğer küçük kasabalarda geçen kalp ısıtan aşk Kore dizilerini seviyorsan...