25 Kasım 2016 Cuma

Maydanoz Time : Film - Dr. Strange

Herkese merhabalar efenim ...

Dr.Strange çıkalı 2 hafta oldu neredeyse ve ben daha yeni sinemaya gidebildim en keskin alkışlar bana !

Neyse efenim Marvel yeni film çıkartırda ben geçte olsa güçte olsa gitmem mi hiç diyerekten nihayet gittim ve beklentimden daha bile iyiydi diyebilirim.Bi kere 3D ile izlenebilecek en iyi yapılmış filmlerden biriydi.Ayrıca Rachel Mcadams ve Tilda Swinton gibi muhteşem kadınlar vardı hele de Tilda ahh bu kadına ayrı bi bayılıyorum bütün Fantastik filmlere yakışan bi yüz yapısı yok mu koy oynat kadını her rolü oynar vallahi ! Bunların dışında tabiki de başrolde Benedict vardı ona da bir çoğumuz S. Holmes karakteri ile aşinayız.Sinemada izlenmesi gereken hakkını veren filmlerden biriydi.

Başarılı cerrah Stephen Vincent Strange, geçirdiği bir trafik kazası sonucunda elindeki sinirler zarar görünce artık mesleğini yapamaz hale gelir. Tüm yaraları iyileştirebilen, Tibet'te yaşamakta olan Ancient One adlı büyücünün varlığını öğrenmesi onun için yeni bir umut olur. Tibet'e giden cerrah sandığından çok daha büyük güçlerle karşılaşacaktır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Romantik Film : The Tearsmith

 Herkese merhabalar efenim, Netflix de ergen filmler izlemeyi acilen bırakmam lazım ! Yine Wattpadd den senaryosu çıkmış gibi olan bir film ...