19 Nisan 2017 Çarşamba

Maydanoz Time : Film - A Nigtmare On Elm Street

Herkese merhabalar efenim ...

Efsane film serilerine bu film serisiyle devam etmek isterdim aslında ama ilk filmi izledikten sonra nedesen seriye devam etmek istemedim ve ilk film ile kaldı uzun süredir taslaklarımda bende artık yazma ve aradan çıkarma vaktidir diyerekten sıraya koydum ve bugünde yayınlamaya karar verdim.Efsane filmlerden biridir hatta bir dönemin ikonudur Fredy tabi benim yaşım o zamanlara yetmiyor :D O yüzden yeni yeni izleme imkanı buluyorum bu tarz efsaneleri eğer sizde ben yaşlardaysanız bu efsaneleri mutlaka ara ara izleyip film koleksiyonunuza ekleyin.


Film, Elm Sokağı'nda geçiyor. Boşanmış bir aileye, dedikoducu arkadaşlara, kendisinin verebileceğinden daha fazlasını isteyen erkek arkadaşa sahip olan Nancy Thompson'ın ile kirli, kahverengi şapkası; kırmızı, yeşil kazağı, parmakları bıçaklarla dolu eldiveni ve yanık suratı ile en popüler korku filmi karakteri Freddy Krueger'ın başından geçiyor. Nancy'nin en yakın arkadaşı Tina ve Tina'nın Rod'la baş başa yatak odasında geçirdikleri bir gecede Tina'nın vahşice öldürülmesiyle Nancy'nin komiser olan babası Donald Thompson dahil herkes cinayetten Rod'u sorumlu tutar. Daha sonra Freddy'nin devamlı Nancy'nin kabuslarına girmesi, en yakın üç arkadaşının da kendisiyle aynı kabusları gördüğünü anlaması ve annesinin Nancy'e Freddy'nin gerçek hikayesini anlatması üzerine Nancy; gerçek katilin Rod değil, Freddy olduğundan emin olur ve sadece kabuslarda ortaya çıkan Freddy'e karşı ofansif bir tavır alarak onu rüya dünyasından çıkarmaya çalışır.



2 yorum:

  1. Bak çocukluğum aklıma geldi. Ne izlerdik bunu Jaws'ı Şeytan'ı...
    Biz baya bayaa psikopat çocuklarmışız demek ki :P

    YanıtlaSil
  2. hahah ben en fazla harry potter zamanına yetişebildim :D

    YanıtlaSil

Romantik Film : The Tearsmith

 Herkese merhabalar efenim, Netflix de ergen filmler izlemeyi acilen bırakmam lazım ! Yine Wattpadd den senaryosu çıkmış gibi olan bir film ...