30 Nisan 2017 Pazar

Maydanoz Time : Film - Personel Shopper

Herkese bol güneşli bir pazar sabahından merhabalar efenim :)

Eğer bu güneşin tadını çıkarmak için dışarı çıkmayacak ve evde keyif yapmak istiyorsanız size pazar sineması tadında bir film postuyla geldim !

Oscar filmlerinin hepsini tam olarak izleyemesem de Oscar'ı bırakıp Cannes' e geçtim resmen bu film ile :D Başrolde Kristen Stewart olmasından mıdır nedir uzun zamandır orada burada,bloglarda görüyordum bu filmi en yakın zamanda da izledim.Öyle ödül olacak kadar iyi bir film değil maalesef ki aslında Korku ya da Psikolojik-Gerilim diyebiliriz.Aksiyon pek yok maalesef  durağan bir şekilde ilerleyen bir korku teması var.Sonunun nereye bağlanacağını merak ederken çokta mantıklı ya da içime sinen bir son olması maalesef bana biraz hava da kalmış gibi geldi.Korku temasına farklı bir yaklaşım denebilir aslında bu film için ...

Film, ikiz kardeşinin öldüğünü öğrenen genç bir kadını temel alıyor. Kardeşi gibi medyum olarak genç kadın kardeşinin ona bir işaret göndermesini bekliyor, moda dünyasında geçen bir hayalet hikayesini konu alacak.


1 yorum:

  1. Genel olarak olumsuz yorumlar duydum bu film ile ilgili. Bayan Stewart'tan pek hazzetmesem de izlenecekler listemde yer alıyor.

    Teşekkürler paylaşım için

    YanıtlaSil

Kore Dizisi : Queen Of Tears

 Herkese merhabalar efenim, Netflix de şu an güncel olan bir diziden bahsedicem. Baş roldeki adamı çok sevmesem de onun baş rolünde olup da ...