27 Haziran 2017 Salı

Maydanoz Time : Film - Scare Campaign

Herkese merhabalar efenim ...

Ailecek Korku-Gerilim filmlerine bayıldığımızı biliyorsunuz.Bazen aklımıza esiyor ve ailecek toplanıp bu tarz filmler izliyoruz.Tabi bizim korku eşiğimiz artık baya baya bi üst seviyelerde ama bu tarz içinde sadece korku değilde gerilim ve gizem de barındıran filmleri ayeı seviyoruz.Kimin katil oduğunu bulmaca olsun,vay anasını diyerek bitirdiğimiz filmler olsun,bunlar haketti yahu ile bitirdiğimiz filmler olsun ... İşte bu filmde bu tarz filmlerden biri.

Popüler muzip program olan Korku Kampanyası geçtiğimiz 5 sene süresince kitlesini daha önceki şakalar ve gizli kameralar ile eğlendirmeyi başardı. Ancak internet çağına giriş yaptığımız bu vakitte yapımcılar kendi şovlarını diğerlerine kıyasla eski moda gibi görmeye başlamışlardı. Yeni çağa giriş yapmalarının vakiti gelmişti, ancak bu sefer takım çok mu ileri gidecekti ve çok yanlış bir kişiye mi şaka yapmak üzerelerdi?


2 yorum:

  1. Şaka yapana şaka yapılır "itinayla" :p

    YanıtlaSil

Romantik Film : The Tearsmith

 Herkese merhabalar efenim, Netflix de ergen filmler izlemeyi acilen bırakmam lazım ! Yine Wattpadd den senaryosu çıkmış gibi olan bir film ...