6 Temmuz 2017 Perşembe

Maydanoz Time : Film - The Belko Experiment

Herkese merhabalar efenim ...

Diş ağrısı inanın bana dünyadaki hiç bir ağrıya benzemiyor resmen kabir azabının provası gibi.3 gün önce  dişime kanal tedavisi yaptırdım ve o 3 gün sabahlara kadar ağladım ve uyuyamadım resmen ağrıdan günde yaklaşık 4 tane ağrı kesici içiyordu onlarda 2 saat rahat ettiriyor sonra yeniden patlamalar başlıyor hatta baş ağrısı da yanında promosyonu maalesef.

Neyse efenim sızlanmalarım,şikayetlerimin sonuna geldim biraz da bugünün postundan bahsedeyim.Sonu oldukça tatmin edici bir şekilde biten bir insanlık deneyini anlatan psikolojik-askiyon-gizem filmi daha !

The Belko Experiment, Güney Amerika'da bulunan ve kâr emeli gütmeyen Belko şirketi tarafından iş gününün başlangıcında tesise kapatılan çalışanların başından geçenleri anlatıyor. Çalışanlar her birine gizlice verilen patlayıcılarla birbirlerini öldürmesi için emir alıyorlar ve tesiste kapana kısılmış vaziyetteler. Bu da film süresince artan gerilimle beraber her Belko çalışanının gerçek tabiatını keşfettiğimiz şiddet dolu bir serüven başlatıyor. John C. McGinley, sosyal açıdan beceriksiz yönetici olan Wendell Dukes?u canlandırıyor. Tony Goldwyn?in karakteri Barry Norris gibi arkadaşlarıyla sosyalleşmeyi seçenek eden ve diğer çalışanlarının yanında olmaktan hoşlanmayan bir adam. Melonie Diaz ise tüm vakitlerin en kötü şirket içi etkinliğini yaşamak üzere olan tesisteki yeni kız Dany Wilkins'i canlandırıyor.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kore Dizisi : The Worst of Evil

 Herkese merhabalar efenim, Bugün size hiç benlik olmayan (polisiye,uyuşturucu kaçakçılığı,aksiyon) ama sırf ikinci yan roldeki kadın için b...