14 Ağustos 2017 Pazartesi

Kitap - Bir Türk Dünyaya Bedel İki Türk LakLak Eder Erdal Demirkıran

Herkese merhabalar efenim ...

Bugün uzun zamandır okumak istediğim ama bu zamana kısmet olmuş bir yazarla tanıştım.Erdal Demirkıran namı diğer Dünyanın En Akıllı İnsanı !

Normalde gelişimsel kitapları okumam çünkü onları genelde bu işin üniversitesini okumuş adamlar yazmaz genelde kendi hayat felsefesini insanlara dayatmaya dayılı kitaplar olur.Bir Psikolojik Danışman olarak bu durumdan pek memnun değilim elbette.Eğer kişisel gelişim kitabı okuyacaksınız illa ki bu işi bilen adamlardan okuyun bu sizden bir ricamdır.

Dediğim gibi aslında kategorisi kişisel gelişimsel olsa da pek öyle değil.Okuken daha çok Cem Yılmaz izler gibi oldum çünkü Türk insanının bütün açıklarını,eksiklerini mizahi bir dille oldukça güzel bir şekilde anlattı.Açıkçası ben diğer kitaplarını da okumak istiyorum çünkü hem dili hem de verdiği mesajları gerçekten güzel ve dikkate alınması gerekiyor.İnsanı sorgulatıyor aynı zamanda sahi siz bu dünya için ne gibi faydalar sağlıyorsunuz ?


6 yorum:

  1. Belki sizler -meslek erbapları- olarak bu konulara el atmalısınız. Kitap önerisini dikkate alacağım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vallahi kimse ben doktorum deyip ortalıkta gezemiyor ama ben kişisel gelişimciyim ya da psikolojik danışmanım demek çok kolay oldu ki 90 günlük kursla MEB bu zırvalıkları desteklerken.İş ölüm,intihar vb gibi önemli olaylara gelince ben bu durumu çok iyi bilmiyorum aslında ben şucuyum bucuyum oluyor :) Psikoloji tıp gibi kesin yargılar içermediği için bu şekilde konuşabilmek çok kolay maalesef elimizden geldiğince en azında uyarmaya çalışıyoruz :)

      Sil
  2. Kitaplarının ismi sıra dışı. İçeriği de aynı sıra dışı olsa gerek. Bir ara yazarın kitabını bulursam okurum. Bana çok marjinal bir yazar gibi geldi. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen değişik bir şekilde kendi promosyonunu yaptı adam bu bile zeki olduğunun kanıtı bence :D

      Sil
  3. "Bir Türk dünyaya bedel, iki Türk lak lak eder." sözü çooooooooooook sevdim ben. Söyleyenin de yazanın da ağzına ellerine sağlık. :) 25. yy versiyonu(!) :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen kitabı okuyunca sözün manasını daha iyi anlıyor insan :D

      Sil

Kitap - Ateşin Varisi Sarah J. Maas

 Herkese merhabalar efenim, Çookk uzun bir aradan sonra Cam Şato serisinin 3.kitabı olan Ateşin Varisi kitabına başladım.3.seriden itibaren ...