23 Eylül 2017 Cumartesi

Dram Film - Voice From The Stone

Herkese merhabalar efenim ...

GOT dizisi ve "Senden Önce Ben" filmi ile dikkatleri üzerine çeken Emilia Clarke'ın bir filmi var bugün film postumuzda :)

"Senden Önce Ben" filminde de aynı rolü "mürebbiye" rolünü oynuyordu bu filmde de aynı şekilde.Filmin kategorisine ne Fantastik ne Dram diyebilirim en iyisi Psikolojik-Gerilim deyip işi içinden çıkmak çünkü belli tatlı sanatsal sahneleri ve unsurları olsa da oldukça açık bir filmdi.Açık derken hava da kalna,soyut olmak anlamında diyorum ... Oldukça garip bir konusu ve işleniş vardı ve sonu biraz hayalkırıklığı da oldu açıkçası sonunda bir ters köşe yapsa başları umut vadeden bir filmdi.Ayrıca filmin İtalya'da geçmesi ve ara ara İtalyanca konuşulması da ayrı bir hoşluk katmıştı filme.

1950' li senelerin Toskana 'sındayız. Film annesinin beklenmedik cinayetinin hemen sonrasında suskun kalan genç bir çocuğa yardım etmek için büyük bir mücadeleye girişen bir hemşire Verena'nın unutulmaz hikayesini anlatıyor.


2 yorum:

Kitap - Ateşin Varisi Sarah J. Maas

 Herkese merhabalar efenim, Çookk uzun bir aradan sonra Cam Şato serisinin 3.kitabı olan Ateşin Varisi kitabına başladım.3.seriden itibaren ...