29 Ocak 2018 Pazartesi

Kore Dizi - I'm Not A Robot

Herkese merhabalar efenim ...

Ay ayy ! Şu sıra izlediğim,her bölümünü heyecanla beklediğim kategorisi Romantik-Komedi olan bir Kore dizisi ile karşınızdayım.Bitirdiğim gibi hemen duygularım tazeyken yazmak istedim.Şu sıra bu kadar hevesle izlediğim bir Kore dizisi daha yok maalesef daha çok Amerika dizilerine yöneldim onlardan da zamanı geldikçe bahsedicem.Ama önce bu tatlış diziden bahsetmek istiyorum ve mutlaka izlemenizi tavsiye ediyorum.Bunun konusunda daha önce bir dizi görmedim o yüzden konusu ve sahneleri bakımından orijinal olduğunu söyleyebilirim.Oyuncularını da daha önce bir dizide gördüğümü hatırlamıyorum ama adamı da kızı da çok sevdim ayrıca aralarında ki kimya da çok güzeldi.

Konusu:

Dizi, insanlara karşı alerjisi olduğu için şimdiye kadar hiç kız arkadaşı olmamış bir adam (Yoo Seung-Ho) ile robot gibi davranan bir kadının (Chae Soo-Bin) arasındaki aşk hikâyesini anlatmaktadır.

Karakterleri:

Yoo Seung-Ho dizide Kim Min-Kyu karakterini canlandırmaktadır. Min-Kyu, Kore’nin en büyük finansal şirketinin birincil hissedarı ve yöneticisidir. Maddi durumu iyi olduğu kadar mükemmel bir görünüşe de sahiptir. Ancak insanlara karşı alerjisi olduğu için şimdiye kadar hiç kız arkadaşı olmamıştır. Bir gün, bir robot gibi davranan Jo Ji-A (Chae Soo-Bin) ile tanışır ve ona aşık olur.

Chae Soo-Bin dizide genç bir girişimci olan Jo Ji-A karakterini canlandırmaktadır. Onun EQ’su (duygusal zekâsı) oldukça yüksektir ancak çok zeki birisi değildir. Yardıma ihtiyacı olan insanlara yardım etmekten asla çekinmez. Bu yüzden, hayali insanların ihtiyaç duyduğu şeyleri yapmaktır. Babası bir oto tamircisidir. Robot mühendisi olan eski erkek arkadaşı Baek-Gyun (Uhm Ki-Joon) bir gün ondan bir robot gibi davranmasını ister.

Uhm Ki-Joon dizide dahi bir robot mühendisi olan Hong Baek-Gyun karakterini canlandırmaktadır. Gizlice dünyanın en gelişmiş android robotu 'Aji3' üretmeye çalışmaktadır.




2 yorum:

  1. Dizi çok iyi mutlaka izlenmeli

    YanıtlaSil
  2. Aşırı güzel bir dizi kendi ülkesinde kıymeti bilinmesede dünya çapında baya iş yaptı :).Bende bir koreseverim banada beklerim sevgiler <3 :)

    YanıtlaSil

Kore Dizisi : My Lovely Liar

Herkese merhabalar efenim, Bayramın son günündeyiz.Dün ve dünden önce ki geziyordum o yüzlerden buralarla ilgilenemedim.Bugün evde dinlenmec...