18 Ocak 2018 Perşembe

Etkinlik - Uraz Kaygılaroğlu İle Söyleşi

Herkese merhabalar efenim ...

Tee okulun son haftalarında -sağolsun okulumuz ayda yılda 1 yapıyor böyle şeyleri - benim dizi sektöründe en başarılı ve sevdiğim erkek oyunculardan biri olan Uraz Kaygılaroğlu'nu davet etti.Kendisini aslında ilk Pis Yedili adlı dizide Can Burger karakteri ile severken daha sonra Yedi Güzel Adam,Baba Candır gibi yapımlarda izlemeye ve sevmeye devam etti.Daha sonra kendisinden sinema da bahsettirdi ama daha çok özel hayatı ile gündemde oldu.Çünkü bir evlilik yaptı ve Ada diye dünyalar tatlısı bir kızı var şu anda.Şu aralar kendisinin söylediğine göre bir projesi yokmuş o yüzden üniversite üniversite gezmek istediğini hayranlarına vakit ayırmak istediğini söyledi ama en son yanılmıyorsam Sen Kiminle Dans Ediyorsun diye bir komedi filminde yer almıştı ama izlemeye daha fırsat bulamadım maalesef.

Tam da tahmin ettiğim gibi espirili,rahat ve mütevazi bir adam.Ayrıca ses tonu da çok karizmatik.Sevmeye son hızla devam ediyorum :)

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve oturan insanlar

Görsel sonucu

2 yorum:

  1. Sevilmeyek gibi değil ki :-) Hem çok hoş hem iyi bir oyuncu hem de çok cana yakın duruyor. Umarım yakın zamanda güzel bir projede yer alır da biz de onu doya doya izleriz.

    YanıtlaSil
  2. dizi değilde sanırım bir yarışma projesi olduğundan bahsetmişti :D

    YanıtlaSil

Kore Dizisi : Queen Of Tears

 Herkese merhabalar efenim, Netflix de şu an güncel olan bir diziden bahsedicem. Baş roldeki adamı çok sevmesem de onun baş rolünde olup da ...