31 Ocak 2018 Çarşamba

Gerilim Film - Butterfly Effect

Herkese merhabalar efenim ...

Unutulmaz filmler arasına giren ama benim yaşım tutmadığı için izlemek bu yaşıma kısmet olan filmlerden biri de Türkçe çevirisiyle Kelebek Etkisi.Senaryosu,kurgusu ve olayların akışı tam bir karmaşa.Başta filmi izlerken hiç bir halt anlamıyor insan ama daha sonradan sonradan olaylar geliştikçe taşlar yerine oturmaya başlıyor ama film Mr.Nobody filmine çok benziyor orada ki gibi birçok olasılık ve olasılıkların getirdiği olaylar ve durumlar hatta bilimsel olarak diyecek olursak paralel evrenler var.Hayat tamamen bizim seçimlerimizin üzerine kurulu temasını her zaman sevmişimdir bu filme de bayıldım ama tabi ki yine bir çok soru işaretleri kalıyor seyircide.

Çocukluğundan gelen korkunç hatıralarıyla mücadele etmek zorunda kalan Evan (Ashton Kutcher) zaman içinde geçmişe yolculuk yapabildiğini ve olayları değiştirebildiğini keşfeder. 
Ne var ki her değişiklik hem kendi hayatını hem de çevresindeki insanların hayatını büyük ölçüde etkilemektedir. Üstelik de çoğu zaman beklenenin tam aksine! 
Bu anımsayışlar çocukluk aşkı Kayleigh'nin (Amy Smart) yıkılmış hayatından sorumluluk duymasına neden olur.

Kelebek Etkisi - The Butterfly Effect 720p izle

2 yorum:

  1. benim de unutulmazlarım arasında. galiba 2-3 diye gidiyor devamları da var. ama aynı tadı yakalayamazsam yazık olur diye izlemedim ben devamını.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynısını düşünüp izlememeye karar verim bende :D

      Sil

Program : Love Like a K-Drama

 Herkese merhabalar efenim, Bugün bayramda izleyip bitirdiğim ve beni son bölüme kadar saran bir programdan bahsedicem.Program Netflix üzeri...