1 Şubat 2018 Perşembe

Kitap - Piyon Aımee Carter

Herkese merhabalar efenim ...

Popüler edebiyattan bir kitapla daha karşınızdayım.Final haftasında kafamı dağıtıcak,çabuk okunacak ve elbette kategorisi "Distopya" olacak bir kitaba ihtiyacım vardı.Kütüphanede de bu kitabı görünce fırsatı hiç kaçırmadım elbette.Bu arada kitabın devam serisi de var ama ben okur muyum bilemiyorum belki hiç okuyacak bir kitap bulamazsam anca öyle devam ederim.Çünkü yine kitabı sevmekle sevmemek arasında kalmış durumdayım.Öyle diğer serilerden çok farklı bir konusu yok maalesef.Fakirlik içinde insanlar ve burjuvazi takımı.İnsanlar bu dünyada bir seçme sınavına girer ve o sınava göre rütbe alarak geri kalan hayatlarına ona göre devam ederler.Başrolde elbette savaşçı karakterde bir kızımız var ve bu kızımız belli ki bu düzene karşı gelecek.

Diğer kitaplardan farklı olarak ise kız aslında durumlar gereği savaşçı bir karaktere bürünüyor,olaylar ve zorlamalar var.Kızın doğasında savaşçılık,adalet ve idealizm yok yani.Daha çok entrika üzerine kurulmuş bir kitap aşk daha çok ikinci planda kalmış.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kore Dizisi : Queen Of Tears

 Herkese merhabalar efenim, Netflix de şu an güncel olan bir diziden bahsedicem. Baş roldeki adamı çok sevmesem de onun baş rolünde olup da ...