13 Mart 2018 Salı

Biyografi Film - I,Tonya

Herkese merhabalar efenim ...

Evet ! Bence Margot Robbie aşırı güzel ve seksi bir hatun ve bu kadını izlemekten resmen zevk alıyorum :D Ama ego yapmayıp gerçek bir oyuncu olduğunu asıl bu filmde göstermiş oldu bence.Çünkü bir biyografi de oynamak cidden cesaret ve ayrı bir yetenek istiyor.Kendisi bir kez daha bu film sayesinde gözüme girdi.

Ben, Tonya dünya spor tarihinin en tuhaf skandallarından birinin gerçek hikayesini konu ediniyor. Ameriklı artistik buz pateni şampiyonu Tonya Harding’in hikayesi bu yıl Oscar’a göz kırpan filmlerden birine vesile olmuş durumda. Harding’in başarılı kariyeri, Olimpiyatlarda ABD’yi temsil etme şerefini yaşamış olan artistik buz patenci Nancy Kerrigan’a saldırmasıyla gölgelenmiştir. Bu olayın perde arkası ve hem öncesinde hem de sonrasında yaşananlar ilk kez beyazperdeye aktarılıyor. Harley Quinn rolüyle dünyaca üne kavuşan Margot Robbie filmin hem yapımcısı hem de başrolü. Yönetmen koltuğundaysa en son geçtiğimiz sene vizyona giren The Finest Hours adlı filmde çalışmış olan Craig Gillespie var.

İlgili resim

2 yorum:

  1. uvv değişikk :) bi de artistik buz pateni sahneleri bolca varsa tadından yenmez :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bolca olmasa da var Margot Robbie bir oyuncu olarak elinden geleni yapmış :)

      Sil

Kore Dizisi : Welcome to Samdal-ri

 Herkese merhabalar efenim, Bugün bahar tadında bir Kore dizimiz var.Eğer küçük kasabalarda geçen kalp ısıtan aşk Kore dizilerini seviyorsan...